Katalog i PDF (Print)

Leverandør
Meetanshi
Oprettelse
1800 kr.
Pris pr. Måned
0 kr.

Print kataloget i en PDF fil, via din kategoriside. Tilbyd dine forhandlere at printe dine varer ud, som et katalog via kategorisiden. Flere funktioner er mulige.

Når det kommer til B2B-forretninger, spiller kataloget en væsentlig rolle, men selv B2C-virksomhederne kan få mest muligt ud af det. Til online Magento 2-butikker har Meetanshi udviklet PDF-katalog til Magento 2-udvidelse, der hjælper med katalogmarkedsføring. Udvidelsen tillader udskrivning af PDF-kataloger for produkter og kategorier fra administrationspanelet såvel som frontend og det også på få sekunder!

Et PDF-katalog giver potentielle kunder mulighed for at få et indblik i de produkter eller tjenester, du tilbyder. Da det er et omkostningseffektivt marketingværktøj, er PDF-kataloget et must-have for online-virksomheder. Og udvidelsen implementerer denne facilitet i Magento 2 butik! Design attraktive kataloger og generer hurtigt flere PDF-kataloger til butiksprodukter og kategorier med PDF Catalog for Magento 2!

Prisen inkluderer modulets licens og 2 timers installation af modulet. Ønskes support af modulets funktioner kan dette tilkøbes på basis af vores aktuelle timepris.

Vilkår for Katalog i PDF (Print)

Magento 2 modul

Udvidelsen er et Magento 2 modul, der er den mest almindelige type af udvidelser til Magento.

3.parts udvidelse

Denne udvidelse er leveret af en 3. part og er ikke ejet eller vedligeholdt af Salecto. Læs Salectos vilkår for brug af 3. parts services her

Dokumentation for Katalog i PDF (Print)

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via. linket herunder

https://marketplace.magento.com/meetanshi-magento-2-pdf-catalog.html

Vil du udvide din webshop med Katalog i PDF (Print)?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.