Fordi dygtigere
E-købmænd driver bedre webshops

Det at drive webshop kan nogle gange virke som en uoverskuelig opgave, og man kan ofte føle sig meget alene i beslutningsprocessen. Med Salectos Vækstpartner-program får du 100% upartisk og kompetent sparring, der udvikler både dig og din webshop.

Erfaren og
oprigtig digital sparringspartner.

I vækstpartner-programmet lever og ånder vi for e-handel. Vores konsulenter har drevet webshops i mange år gennem tyk og tyndt. Nogle med stor succes, men der er da også sneget et par fiaskoer ind. Fiaskoer, der har givet erfaringer, som vi kan dele med dig, så du slipper for at begå de samme fejl.

Popups, email-system, Google Analytics, CTA, ROI… Hvad betyder det?

Er der også masser af ord, som ikke giver mening for dig? I Salecto er vi oprigtige og pakker ikke tingene unødigt ind. Vores erfaring siger os, at vores branche er fyldt med fagtermer, som kun eksperterne forstår. Vi sparer dig for alle de smarte begreber og bliver din digitale sparringspartner ved at rådgive dig helt lavpraktisk.

Mere struktur og planlægning giver dig mere tid i hverdagen.

I Salectos Vækstpartner-program hjælper vi dig med at strukturere din hverdag og de mange opgaver, der ligger i at drive webshop. Sammen laver vi en kampagneplan, som kan give dig et meget bedre overblik og en strategisk fordel. Vi sikrer dermed også, at du aldrig er i tvivl om næste skridt i din e-commercerejse.

Rie fra Det Halve Kongerige

“Det har været en super god oplevelse hele vejen, fordi Steffen og Salecto har holdt mig i hånden, når noget var svært eller jeg ikke forstod den udfordring, jeg stod overfor. Jeg kom fra et hobbyprojekt og havde en drøm om at kunne leve af at drive webshop. Blot 1,5 md. efter jeg gik live med Salecto-shoppen, sagde jeg mit job op og hoppede ud i livet som selvstændig. Det har været hårdt og slidsomt med mange, mange timers arbejde og store investeringer, men det har genereret overskud hver eneste måned, og jeg lever i dag af det. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til andre, der står i samme situation eller ønsker en pålidelig og ærlig samarbejdspartner – der også skal drive en forretning.”

Rie Schwartz

Hør mere om vækstpartner-programmet

Jeg håber, du er blevet nysgerrig på Salecto og Vækstpartner-programmet. Et vækstpartner-program bliver altid tilpasset til dig og din webshop. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan Vækstpartner-programmet kan hjælpe dig, kan du tilmelde dig lige her.

Jeg er altid klar på en 100% uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Fokus på vækst
Personlig support
Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management

    Bestil en gennemgang af vækstpartner programmet

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salectos Vækstpartner program, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.