Hos Salecto er du mere end bare sikker.
Du er tryg.

For os er sikkerhed ikke et mål i sig selv, men en basal præmis for din webshop.
Derfor kan du ikke tilkøbe et plugin eller ekstern service.
Hos os er det vigtigt, at du er tryg fra dag ét.

Unikt login gør det sværere at hacke

Ved Magento har alle login-sider en unik URL for at forhindre hackere i at gætte din login-URL og bryde ind i din backend. Muligheden for hackerangreb er der dog stadig. I Salecto har vi tilføjet et ekstra lag af sikkerhed ved at ændre Magentos unikke login-URL til vores egne unikke URL’er, så det bliver endnu sværere for hackere at tilgå din side.

Totrinsgodkendelse på alle domæner.

I Magento 2 er totrinsgodkendelse et krav for alle webshopejere. Det er det, fordi koder ofte er for personlige og nemme at hacke. Totrinsgodkendelse er den sikreste løsning for dig, da du er den eneste, der kan tilgå din webshop. Du bruger 10 sek. længere på at logge ind, men er til gengæld bedre sikret mod hackerangreb.

Daglig backup af din database.

Der bliver på daglig basis lavet en backup af din webshops data, så de altid kan genskabes, hvis uheldet er ude.
Det giver dig tryghed at vide, at skulle dine data blive slettet, kan du altid finde dem igen. Hvis det utænkelige sker, skal du bare kontakte vores support, så skal vi nok hjælpe dig.

Vores supportteam står klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 8-16 og på telefonen fra 9-14.

Avanceret DDoS beskyttelse

Med en Salecto-webshop er du beskyttet mod DDoS-angreb. DDoS står for Distributed Denial of Service og bruges om et angreb, der overbelaster en server så kraftigt, at siden ikke kan tage imod forespørgsler fra rigtige brugere.

Vi bruger den førende udbyder af DDoS-beskyttelse i verden. For dig betyder det, at vi kan blokere eventuelle angreb, inden det påvirker dine kunders oplevelse.

Blokering af eksterne links og ukendte scripts.

I Magento 2 skal alle eksterne links godkendes, før de implementeres i din webshop. Det er en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at ukendte tredjeparter ikke får adgang til dine data gennem scripts eller SQL-injections. Det eneste, det kræver, er, at du kontakter Salecto, så undersøger vi udbyderen og godkender herefter.

Salectos krav til en sikker webshop

Salecto sikkerhedskrav
SSL-certifikat
Som kunde hos Salecto får du automatisk et SSL-certifikat på din webshop, der sikrer, dine kunders oplysninger såsom personlige oplysninger og kreditkort-informationer ikke bliver stjålet.
Salecto sikkerhedskrav
Sikkerhedsopdateringer
Mindst fire gange om året opdaterer Salecto sin Magento-kerne for sikkerhedshuller, der bliver lukket af Magento-udviklere verden over. Vi er foruden dette i tæt samarbejde med flere modul-udviklere, der sikrer, at dine moduler er opdateret og sikre.
Salecto sikkerhedskrav
Sikkerhedskopieret
Hver eneste dag, 365 dage om året, er din webshops database sikkerhedskopieret og kan derfor genskabes. Det betyder, at du trygt kan arbejde i din webshop, også selv hvis uheldet er ude, og data bliver slettet.
Salecto sikkerhedskrav
reCAPTCHA v3.
På alle Salecto-webshops får du automatisk reCAPTCHA v3 inkluderet. Det sikrer din webshop mod spam og andre typer af automatiserede angreb. reCaptcha v3 vurderer dette baseret på en score udfra brugerinteraktioner.
Salecto sikkerhedskrav
Dansk hosting
Alle Salecto-webshops bliver administreret af det danske hostingselskab, Powerhosting. Deres servere står på dansk jord, der dels betyder, at vores servere leverer hurtigt til skandinaviske kunder, men også at følsom data bliver overholdt efter danske love.
Salecto sikkerhedskrav
Salecto firewall
Hos Salecto har vi opsat en firewall, der blokerer ukendte IP-adresser fra at tilgå din webshop. Foruden dette har du mulighed for at opsætte en IP-adresse, hvorfra din webshop må tilgås.

Er det tid til at prøve en
Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
support
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.