Et personligt, trygt og grundigt onboardingforløb

Ikke to forretninger er ens. Derfor får du hos Salecto et skræddersyet onboarding-forløb. Din onboarding specialist er med dig under hele projektet. På den måde sikrer vi et personligt, trygt og sikkert forløb, hvor informationer ikke går tabt.

Salecto & dig

Klar, Parat, Start! Vi får dig ombord trygt og sikkert.

Velkommen ombord hos Salecto! Din rejse starter her. Vi ved du glæder dig til din nye webshop, så vi bestræber os selvfølgelig på at få dig igang hurtigst muligt.

Derfor har du allerede det første møde med din Onboarder indenfor 3 hverdage. De tager dig i hånden og forventningsafstemmer mellem dine drømme, og hvad der kan lade sig gøre på platformen. Efter blot 7 dage har du “nøglerne” til din nye demoshop og før du ved af det er din nye webshop klar.

Salecto & dig

Tid til design!
Dialog med designeren.

Nu starter det sjove! Hos Salecto er vi eksperter i at designe webshops. Uanset hvor i processen du er, vil du ofte være i dialog med designeren selv. Sammen tager I udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i din visuelle identitet hjælper vi dig med at skabe et unikt design for din webshop.

Afhængig af kompleksiteten af jeres ønsker og rettelser tager denne process alt fra 7 dage til 4 uger. Når dit nye design er klar til korrektur, vil du kunne se en prototype af designet, inden det bliver implementeret.

Salecto

Læn dig tilbage. Vi gør det hårde arbejde.

Dit unikke design skal nu implementeres. Det er her, du kan læne dig tilbage og vente på, at vores dygtige udviklere er ved at skabe din visuelle identitet på din nye webshop. Vi vil gerne gøre tingene rigtigt første gang og gøre projektet så transparent som overhovedet muligt. Derfor udarbejder vi sammen en produktionsordre, så du ved lige præcis, hvad der skal produceres.

Salecto & Dig

Grundig oplæring i din nye webshop.

Imens vores udviklere arbejder hårdt på at implementere dit design, skal du oplæres i dit nye shopsystem. Vi plejer at dele oplæringen op i to faser for at sikre, at der arbejdes fokuseret med de rette funktioner på den rette tid i projektforløbet. Vi gør meget ud af, at du kender din nye platform og føler dig tryg i at arbejde med den. Det sker både ved oplæringen, men også via vores videnscenter: Salecto Academy.

Salecto & dig

De sidste små justeringer fikses.

Så er vi klar til at vise dig din demoshop med dit design implementeret, data flyttet og shoppen linket sammen. Her er det muligt at navigere fra forsiden til checkout og rent faktisk gennemføre en ordre. Det er også på dette tidspunkt i processen, der skal justeres på mindre design-bugs og småændringer samt en konfigurering af shoppen, fx ift. fragt- og betalingsopsætning.

Her har du igen stor indflydelse på hvor hurtigt vi kommer videre i processen. Du udarbejder nemlig dit eget review, således vi sikrer, at du er 100 % tilfreds med din nye webshop. Jo hurtigere vi får rettelserne fra dig, jo hurtigere kan vi lave de sidste justeringer og komme live.

Salecto & dig

Klar, Parat, Live!

Du er nu klar til at gå live. Vi sender en leveringsbekræftelse til dig inden livesætningen, som er en opsummeret liste af det, vi har leveret til dig, og som du godkender med en underskrift. Vi vil gerne sikre, at både Salecto og dig som kunde er enige i, at projektet er leveret efter aftale. Livedagen styrer vi med hård hånd og dedikerer de ressourcer, der skal til for, at du føler dig tryg på den store dag.

Er det tid til at prøve en Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.

    Få en Salecto webshop på mindre end 90 dage

    Ikke to forretninger er ens. Derfor får du hos Salecto et skræddersyet onboarding-forløb. Din onboarding specialist er med dig under hele projektet. På den måde sikrer vi et personligt, trygt og sikkert forløb, hvor informationer ikke går tabt.