Skift til en Magento 2 webshop: Her er alle fordelene ved Magento

Hos Salecto er alle vores webshops bygget på Magento, og det giver dig en lang række fordele, når du skal udvide din forretning. Vi går forrest i udviklingen af Magento og opdaterer og vedligeholder løbende alle funktioner for dig. Her er en række fordele du får med vores Magento-løsning.

Magento er motoren bag nogle af verdens største brands

Magento er den mest populære open source e-handelsplatform i verden. Med over 200.000 aktive installationer og et fællesskab på over 1 million udviklere bruges Magento af nogle af verdens største brands til at drive deres onlinebutikker. Platformen er designet til virksomheder, der er klar til at maksimere deres e-handelspotentiale. Med mere end 3.500 udvidelsesmoduler til rådighed kan du tilpasse din butik på mange forskellige måder.

Magento-platformen er en utrolig fleksibel og skalerbar e-handelsløsning, hvilket gør den velegnet til virksomheder, der ønsker at vokse. Det er blandt andet en af årsagerne til at vi har baseret Salecto på Magentos Open Source-løsning. En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler. Desuden kan du også forvente at få professionel sparring, support og rådgivning alle hverdage.

Sælg internationalt
fra samme platform

Magento har gjort det nemt for dig at styre flere webshops fra én platform. Du kan styre produkter, produktinformationer og lagre fra et sted, og stadig kunne tilpasse de enkelte webshops, så de fremstår individuelle.

Da det styres globalt, kan du genbruge de samme produkter i flere lande ved at oversætte det til andre sprog. Derfor er du altid sikker på, at lagerantallet er korrekt.

Håndter tusindvis af
individuelle produkter

Magento kan håndtere tusindvis af individuelle produkter, og den eneste grænse for antallet af produkter og ordrer, er størrelsen på din server. Bruger du Magento fra dag 1, behøver du ikke bekymre dig om at skifte platform, når din virksomhed vækster.

Få adgang til verdens førende shopsystem uden dyre udviklingstimer.

En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Vi har taget alt det bedste fra Magento og gjort det let tilgængeligt og nemt at arbejde i. Så er du nemlig ikke afhængig af en udvikler hver gang du vil optimere din webshop.

Sikkerhed er vigtigere
end nogensinde.

To-faktor Authentication
Løbende
sikkerheds- opdatering
Unik URL
Til login sider

Magento udgiver løbende sikkerhedsopdateringer.
Du er dermed sikret, at dit system hele tiden er tilpasset de trusler, der kan opstå rundt omkring i verden. I Magento 2 kan du føle dig tryg og har en ekstra sikkerhed som shopejer. Du vil nemlig blive krævet 2-faktor authentication, som i alt sin enkelthed betyder, at du skal bekræfte din identitet som webshopejer ved brug af 2 adgangskoder.

Hos Salecto arbejder vi løbende med nye tiltag, der sikrer din webshop og database mod trusler ude fra. Vi er altid i dialog med samarbejdspartnere om de bedste forudsætninger for at sikre data på tværs af vores platform.

Andre Magento-funktioner, som vores kunder elsker

Magento-funktion
Lagerstyring
Magento indeholder stærke funktioner ift. administration og lagerstyring, der gør det nemt at skabe et overblik og redigere produkter. Du kan i administrationen nemt udvælge dine produkter ved at søge efter specifikke kriterier og på den måde nemt identificere de produkter, du skal redigere eller opdatere.
Magento-funktion
Cannonical Links
Du kan indstille såkaldte canonical links for at undgå at oprette duplikeret indhold, som Google ikke bryder sig om. Canonical links kan bl.a. bruges på identiske produkter, som kun afviger på farve eller størrelser.
Magento-funktion
301 redirects
Skal din webshop permanent flyttes til en anden URL, og vil du gerne være sikker på, at linkværdien forbliver den samme? Så skal du oprette 301 redirects. Dette skal du gøre for alle din webshops landingssider, så du ikke mister din placering på Google.
Magento-funktion
SERP
En SERP er de resultater, der kommer op, når du søger på Google og indeholder tre ting: title tag, URL og metabeskrivelse. Du kan nemt tilpasse og redigere title tags og metabeskrivelser for produkter, kategorier og CMS-sider, så de fremstår mere fængende og tiltrækker flere besøgende
Magento-funktion
Navngiv billeder
Google billedsøgning er i dag en kæmpestor søgemaskine. Det er derfor vigtigt, at du har mulighed for at navigere i dine billeder på en værdifuld måde. Du kan f.eks. navngive dine billeder ud fra det pågældende produkt, således at billedet bliver fundet ved en relevant søgning.
Magento-funktion
Rene URL'er
Google elsker tydelige og brugervenlige URL’er. Med Magento, vil du altid opleve at der bliver genereret tydelige URL’er baseret på dine produktnavne eller kategorinavne. Du har på tværs af systemet fri mulighed for at redigere dine URL’er til lige det, du ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

 • Prisen på en Magento webshop kan svinge utroligt meget. I og med at Magento er open-source, så afhænger prisen 100% af din udbyder. Hvis du har evnerne til at kode selv, kan du faktisk gøre det helt gratis.

  Hvis du skal have hjælp fra et bureau, ligger priserne ofte på mellem 100.000 kr. og +250.000 kr. I Salecto har vi gjort Magento platformen mere standardiseret og tilgængelig. Det betyder at vi kan tilbyde shops fra 55.000 kr. til 150.000 kr.

 • Den månedlige ydelse for en Magento webshop afhænger igen rigtig meget af hvilken udbyder du vælger. Hvis du vælger at have dedikerede udviklere til din Magento shop, vil dine udgifter bestå i deres timepris. En timepris, der ofte kan ligge på 1.200 – 1.500 kr. i timen. Hos Salecto har vi fri support inkluderet i vores månedlige ydelse på 1.499 kr. Dertil har vi  markedets billigste timepris på 600 kr. i timen, hvis du ønsker at få lavet nye ting på din webshop efter den er gået live.

 • Magento 2 er den nyeste version af Magento. Den udkom tilbage i november 2015, og er sidenhen blevet løbende opdateret. Vi er nu oppe på version 2.4.5, der udkom 9. august 2022.

  Der er en række vigtige forskelle mellem Magento 1 og Magento 2:

  Ydeevne: Magento 2 har en markant større ydeevne end Magento 1. Det betyder at Magento 2 lettere kan håndtere større produktkataloger uden at gå på kompromis med hastigheden. Dette skyldes bl.a. en forbedret database architektur og en række optimeringer, der gør Magento 2 mere effektivt.

  Brugerflade: Magento 2 har en helt ny brugerflade, der er designet til at være mere intuitiv og nem at bruge end Magento 1. Dette gør det nemmere for webshopejere at administrere deres webshop.

  Funktioner: Magento 2 har en række nye funktioner, der ikke findes i Magento 1, herunder bedre integrationsmuligheder med andre systemer og forbedret søgemaskineoptimering.

  Support: Siden juni 2020 har Magento ikke modtaget opdateringer eller support fra Magento. Dette betyder, at butikker, der fortsat kører Magento 1, er sårbare overfor sikkerhedsproblemer og andre problemer, der ikke længere vil blive løst. Magento 2 modtager derimod løbende opdateringer og support.

Har du et spørgsmål til Magento?

Er du blevet nysgerrig på Magento, som platform? Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan Magento adskiller sig fra andre webshop platforme? Eller søger du en specifik funktionalitet?

Vi elsker, at dele ud af vores viden i Salecto, særligt når det gælder Magento. Tøv ikke med at sende os en besked med dit spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi hjælper dig gerne, uanset om du er kunde hos os eller ej.

Tryg og sikkert
Personlig support
Morten Birkelund
CTO, Partner