Magento er for dig,
der gerne vil skalere

Magento er bygget til unikke brugeroplevelser, der ruster din webshop til at forny sig. Du kan udvide din med flere tusinde moduler, oprette komplekse produkter eller flotte, unikke CMS-sider. Alt sammen skræddersyet til din virksomhed.

Fokus på vækst
Trygt og sikkert
Personlig support

Sælg internationalt
fra samme platform

Magento har gjort det nemt for dig at styre flere webshops fra én platform. Du kan styre produkter, produktinformationer og lagre fra et sted, og stadig kunne tilpasse de enkelte webshops, så de fremstår individuelle.

Da det styres globalt, kan du genbruge de samme produkter i flere lande ved at oversætte det til andre sprog. Derfor er du altid sikker på, at lagerantallet er korrekt.

Integrer nemt lager,
kassesystem og regnskab

Magentos veludviklede API-løsning gør det nemt at integrere et hav af
systemer som f.eks. lager-, regnskabs-, PIM- og POS-systemer. Det gør det let for en udvikler at bygge nye integrationer til systemet.

Ved Salecto har du muligheden for at integrere eksterne systemer, så
arbejdsprocesser og synkronisering af data optimeres.

Sikkerhed er vigtigere
end nogensinde.

To-faktor Authentication
Løbende
sikkerheds- opdatering
Unik URL
Til login sider

Magento udgiver løbende sikkerhedsopdateringer.
Du er dermed sikret, at dit system hele tiden er tilpasset de trusler, der kan opstå rundt omkring i verden. I Magento 2 kan du føle dig tryg og har en ekstra sikkerhed som shopejer. Du vil nemlig blive krævet 2-faktor authentication, som i alt sin enkelthed betyder, at du skal bekræfte din identitet som webshopejer ved brug af 2 adgangskoder.

Hos Salecto arbejder vi løbende med nye tiltag, der sikrer din webshop og database mod trusler ude fra. Vi er altid i dialog med samarbejdspartnere om de bedste forudsætninger for at sikre data på tværs af vores platform.

Håndter tusindvis af
individuelle produkter

Magento kan håndtere tusindvis af individuelle produkter, og den eneste grænse for antallet af produkter og ordrer, er størrelsen på din server. Bruger du Magento fra dag 1, behøver du ikke bekymre dig om at skifte platform, når din virksomhed vækster.

Salg er ikke en
tilføjelse.
Salg er fundamentet.

Ved Magento er salg omdrejningspunktet, hvor alle funktioner er udviklet med henblik på at understøtte dit salg.

Du har muligheden for skræddersy rabatkampagner og -koder samt oprette opsalgsprodukter, som vises på forskellige tidspunkter i mulige kunders købsproces.

Kunder kan oprette brugerprofiler, så de kan gemme deres kurv for at vende tilbage og afslutte købet eller se tidligere bestillinger.

Andre Magento-funktioner, som vores kunder elsker

Magento-funktion
Lagerstyring
Magento indeholder stærke funktioner ift. administration og lagerstyring, der gør det nemt at skabe et overblik og redigere produkter. Du kan i administrationen nemt udvælge dine produkter ved at søge efter specifikke kriterier og på den måde nemt identificere de produkter, du skal redigere eller opdatere.
Magento-funktion
Cannonical Links
Du kan indstille såkaldte canonical links for at undgå at oprette duplikeret indhold, som Google ikke bryder sig om. Canonical links kan bl.a. bruges på identiske produkter, som kun afviger på farve eller størrelser.
Magento-funktion
301 redirects
Skal din webshop permanent flyttes til en anden URL, og vil du gerne være sikker på, at linkværdien forbliver den samme? Så skal du oprette 301 redirects. Dette skal du gøre for alle din webshops landingssider, så du ikke mister din placering på Google.
Magento-funktion
SERP
En SERP er de resultater, der kommer op, når du søger på Google og indeholder tre ting: title tag, URL og metabeskrivelse. Du kan nemt tilpasse og redigere title tags og metabeskrivelser for produkter, kategorier og CMS-sider, så de fremstår mere fængende og tiltrækker flere besøgende
Magento-funktion
Navngiv billeder
Google billedsøgning er i dag en kæmpestor søgemaskine. Det er derfor vigtigt, at du har mulighed for at navigere i dine billeder på en værdifuld måde. Du kan f.eks. navngive dine billeder ud fra det pågældende produkt, således at billedet bliver fundet ved en relevant søgning.
Magento-funktion
Rene URL'er
Google elsker tydelige og brugervenlige URL’er. Med Magento, vil du altid opleve at der bliver genereret tydelige URL’er baseret på dine produktnavne eller kategorinavne. Du har på tværs af systemet fri mulighed for at redigere dine URL’er til lige det, du ønsker.

Er det tid til at prøve en Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Tryg og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Partner

    Bestil en Salecto demo her.

    Ønsker du at prøve Salectos Magento 2 platform, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.