Magento er for dig,
der gerne vil skalere

Salecto er den største Magento-platform i Danmark. Vi går forrest i udviklingen af Magento og opdaterer og vedligeholder løbende alle funktioner for dig. Her er en række fordele du får med vores Magento-løsning.

Fokus på vækst
Trygt og sikkert
Personlig support

Sælg internationalt
fra samme platform

Magento har gjort det nemt for dig at styre flere webshops fra én platform. Du kan styre produkter, produktinformationer og lagre fra et sted, og stadig kunne tilpasse de enkelte webshops, så de fremstår individuelle.

Da det styres globalt, kan du genbruge de samme produkter i flere lande ved at oversætte det til andre sprog. Derfor er du altid sikker på, at lagerantallet er korrekt.

Magento er verdens førende webshopsystem

Magento er den mest populære open source e-handelsplatform i verden. Med over 200.000 aktive installationer og et fællesskab på over 1 million udviklere bruges Magento af nogle af verdens største brands til at drive deres onlinebutikker. Platformen er designet til virksomheder, der er klar til at maksimere deres e-handelspotentiale. Med mere end 3.500 udvidelsesmoduler til rådighed kan du tilpasse din butik på mange forskellige måder.

Magento-platformen er en utrolig fleksibel og skalerbar e-handelsløsning, hvilket gør den velegnet til virksomheder, der ønsker at vokse. Det er blandt andet en af årsagerne til at vi har baseret Salecto på Magentos Open Source-løsning. En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler. Desuden kan du også forvente at få professionel sparring, support og rådgivning alle hverdage.

Håndter tusindvis af
individuelle produkter

Magento kan håndtere tusindvis af individuelle produkter, og den eneste grænse for antallet af produkter og ordrer, er størrelsen på din server. Bruger du Magento fra dag 1, behøver du ikke bekymre dig om at skifte platform, når din virksomhed vækster.

Sikkerhed er vigtigere
end nogensinde.

To-faktor Authentication
Løbende
sikkerheds- opdatering
Unik URL
Til login sider

Magento udgiver løbende sikkerhedsopdateringer.
Du er dermed sikret, at dit system hele tiden er tilpasset de trusler, der kan opstå rundt omkring i verden. I Magento 2 kan du føle dig tryg og har en ekstra sikkerhed som shopejer. Du vil nemlig blive krævet 2-faktor authentication, som i alt sin enkelthed betyder, at du skal bekræfte din identitet som webshopejer ved brug af 2 adgangskoder.

Hos Salecto arbejder vi løbende med nye tiltag, der sikrer din webshop og database mod trusler ude fra. Vi er altid i dialog med samarbejdspartnere om de bedste forudsætninger for at sikre data på tværs af vores platform.

Andre Magento-funktioner, som vores kunder elsker

Magento-funktion
Lagerstyring
Magento indeholder stærke funktioner ift. administration og lagerstyring, der gør det nemt at skabe et overblik og redigere produkter. Du kan i administrationen nemt udvælge dine produkter ved at søge efter specifikke kriterier og på den måde nemt identificere de produkter, du skal redigere eller opdatere.
Magento-funktion
Cannonical Links
Du kan indstille såkaldte canonical links for at undgå at oprette duplikeret indhold, som Google ikke bryder sig om. Canonical links kan bl.a. bruges på identiske produkter, som kun afviger på farve eller størrelser.
Magento-funktion
301 redirects
Skal din webshop permanent flyttes til en anden URL, og vil du gerne være sikker på, at linkværdien forbliver den samme? Så skal du oprette 301 redirects. Dette skal du gøre for alle din webshops landingssider, så du ikke mister din placering på Google.
Magento-funktion
SERP
En SERP er de resultater, der kommer op, når du søger på Google og indeholder tre ting: title tag, URL og metabeskrivelse. Du kan nemt tilpasse og redigere title tags og metabeskrivelser for produkter, kategorier og CMS-sider, så de fremstår mere fængende og tiltrækker flere besøgende
Magento-funktion
Navngiv billeder
Google billedsøgning er i dag en kæmpestor søgemaskine. Det er derfor vigtigt, at du har mulighed for at navigere i dine billeder på en værdifuld måde. Du kan f.eks. navngive dine billeder ud fra det pågældende produkt, således at billedet bliver fundet ved en relevant søgning.
Magento-funktion
Rene URL'er
Google elsker tydelige og brugervenlige URL’er. Med Magento, vil du altid opleve at der bliver genereret tydelige URL’er baseret på dine produktnavne eller kategorinavne. Du har på tværs af systemet fri mulighed for at redigere dine URL’er til lige det, du ønsker.

Er det tid til at prøve en Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Tryg og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.