Lav grafisk materiale til din markedsføring med Creatopy

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
2 min.

Hvis du ikke er grafiker, kan det godt virke som en uoverskuelig opgave at skulle producere grafisk materiale til dine annoncer. I mange tilfælde er det med til at afholde mange webshopejere fra at komme i gang med annoncering.

Heldigvis findes der et værktøj, der løser dette problem. Creatopy er et betalingssoftware, som med skabeloner og en intuitive drag & drop-funktion gør det nemt at producere grafisk materiale uanset erfaringsniveau.

Du kan både skabe annoncedesigns fra bunden eller vælge en af de eksisterende skabeloner, hvor du bare udskifter de enkelte elementer, så de passer til dit brands visuelle identitet.

Hvorfor Creatopy?

Som sagt er Creatopy nemt og intuitivt at bruge, og så sparer det dig også for en masse tid, netop fordi der findes et hav af skabeloner, du kan vælge fra.

Desuden kan du i Creatopy redigere i flere formater på en gang. Der findes utroligt mange forskellige typer annoncer inden for digital markedsføring, hvilket betyder, at der er endnu flere billedformater at holde styr på, hvad end du skal bruge materialet til Google, Facebook, Instagram eller andre platforme.

At kunne redigere i flere formater på en gang er utrolig smart. Når du udskifter et element på et banner, udskiftes det automatisk på de resterende bannere også. Herefter kan du så klikke dig ind på hvert enkelt banner og ændre i opsætningen eller lignende, hvis noget skal rettes.

Hvad skal det koste?

Creatopy er som udgangspunkt en betalingsløsning. Der findes 3 forskellige pakker: create, automate og enterprise. Prisen på pakkerne varierer alt afhængigt af, om du betaler på månedlig eller årlig basis. Create-pakken, som er basis-pakken, ligger fx mellem 230 kr. (betaling pr. måned) og 125 kr. (pr. måned, men betaling pr. år.). Der kan altså være en del penge at spare, hvis du vælger en årlig betalingsmetode. Som med så mange andre pakkeløsninger, så får du adgang til flere funktioner, hvis du opgraderer til en bedre pakke.

Det er også muligt at afprøve Creatopy gratis i en periode. Du kan benytte dig af deres Trial, som giver dig 7 dages gratis adgang. Ved oprettelsen vælger du, hvilken pakke du vil betale for, og når de 7 dage er gået, overgår du automatisk til den pakke, du har valgt, og bliver faktureret for den.

Det er også muligt at benytte af deres Free Plan-løsning. Dette er en løsning, som er gratis for evigt, men her kan du kun udarbejde op til 3 designs, før end du skal betale for en af deres pakker.

Du kan selv prøve at lege med Creatopy her: https://www.creatopy.com/

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management, Team Lead