Derfor skal du vælge en Salecto-webshop

Salecto er bygget til unikke brugeroplevelser, der ruster din webshop til at forny sig. Du kan udvide med flere tusinde moduler, oprette komplekse produkter eller flotte, unikke CMS-sider. Alt sammen skræddersyet til din virksomhed.

Fokus på vækst
Trygt og sikkert
Personlig support

Salecto vs. Magento.
Hvad er forskellen?

Salecto er baseret på Magentos Open Source-løsning, som er en af verdens største open source webshop-platforme. En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler. Desuden kan du også forvente at få professionel sparring, support og rådgivning alle hverdage.

Salg er ikke en tilføjelse. Salg er fundamentet.

Med en Salecto-webshop er salg omdrejningspunktet, hvor alle funktioner er udviklet med henblik på at understøtte dit salg. Du har muligheden for skræddersy rabatkampagner og -koder samt oprette opsalgsprodukter, som vises på forskellige tidspunkter i mulige kunders købsproces. Kunder kan oprette brugerprofiler, så de kan gemme deres kurv for at vende tilbage og afslutte købet eller se tidligere bestillinger.

Skab mere trafik med en SEO-first tilgang

Hos Salecto har vi fokus på at skabe en platform, som sælger mere for vores kunder. Vi arbejder med begrebet SEO first, som handler om, at det, vi udvikler, sker i overensstemmelse med Googles krav og behov. Derfor kan vi skabe de mest optimale forudsætninger for, at du opnår bedst mulige rangeringer på Google og får mere trafik på din webshop.

Danmarks bedst rated
E-handelsbureau på Trustpilot

Se herunder, hvordan vores kunder med egne ord beskriver os og samarbejdet.

Integrer nemt lager, kassesystem og regnskab

Magentos veludviklede API-løsning gør det nemt at integrere et hav af systemer som f.eks. lager-, regnskabs-, PIM- og POS-systemer. Det gør det let for en udvikler at bygge nye integrationer til systemet.

Ved Salecto har du muligheden for at integrere eksterne systemer, så arbejdsprocesser og synkronisering af data optimeres.

Sælg internationalt
fra samme platform

Magento har gjort det nemt for dig at styre flere webshops fra én platform. Du kan styre produkter, produktinformationer og lagre fra et sted, og stadig kunne tilpasse de enkelte webshops, så de fremstår individuelle.

Da det styres globalt, kan du genbruge de samme produkter i flere lande ved at oversætte det til andre sprog. Derfor er du altid sikker på, at lagerantallet er korrekt.

Håndter tusindvis af
individuelle produkter

Magento kan håndtere tusindvis af individuelle produkter, og den eneste grænse for antallet af produkter og ordrer, er størrelsen på din server. Bruger du Magento fra dag 1, behøver du ikke bekymre dig om at skifte platform, når din virksomhed vækster.

Er det tid til at prøve en
Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Tryg og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.