Vi har kun én pris.
Lettere bliver det ikke.

Salecto Webshop

1.499 kr. / måned.

Denne plan er udgangspunktet for alle vores webshops. Det er det perfekte fundament for din webshop. Her får du som standard udvidet SEO-funktionalitet, bedre filtrering og en komplet megamenu.

Tilvalg

Har du brug for ekstra forretningsvisninger (Storeviews) eller ønsker du, at vi flytter dine data eller laver dine redirects, har vi også mulighed for det.

Dataflyt

Få nemt din webshops data flyttet over i vores system
Hvis du gerne vil have flyttet din webshop fra fx Shopify eller WooCommerce over i vores system, er det heldigvis en meget nem og smertefri proces. Vi gør det hele automatisk, så du slipper for det manuelle arbejde, der er forbundet med at flytte mellem to forskellige webshop-systemer.

Redirects

Omdirigér dine gamle URL’er til nye
Når du får flyttet din shop over i vores system, vil du sandsynligvis også få brug at omdirigere dine gamle URL'er til nogle nye, så du ikke mister en masse organisk trafik og SEO. Vi genererer en liste, der grov-matcher dine gamle URL’er med dine nye og giver dem en nøjagtighedsscore – helt automatisk.

Extra storeview

Udvid din webshop med ekstra store views
Med Magento 2 har du muligheden for at udvide din webshop med flere ’Store Views’, men stadig kunne styre det hele fra samme backend. I bund og grund betyder det bare, at der bliver oprettet en kopi af din webshop. Det kan være nyttigt, hvis du fx har brug for en webshop med et andet sprog eller bare gerne vil have en B2B-specifik webshop med samme sprog.

Er det tid til at prøve en Salecto webshop gratis?

Jeg håber du er blevet mere nysggerig på Salecto.
Grib chancen og prøv en bestil en webshop demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.