Er det tid til at skifte til en Salecto webshop?

Det skal være nemt at få en webshop hos Salecto. Derfor har vi lavet vores priser, så enkelte og transparente som muligt. Helt uden skjulte gebyrer og andre ekstra-omkostninger. Vi har en opstartspris og en månedlig ydelse – lettere bliver det ikke. Hør hvorfor Romdeluxe og Kaffe Agenterne valgte at skifte til en Magento webshop hos Salecto.

Hvad betaler du for hos Salecto?

Opstartspris: Fra 45.000 kr.
Når du bliver kunde hos Salecto, får du en webshop, der er tilpasset til lige netop din forretning. Din webshop bliver designet med udgangspunkt i din visuelle identitet og med lige netop de funktionaliteter, din forretning kræver. Det betyder også, at opstartsprisen er 100 % afhængig af kompleksiteten af din webshop. For at gøre det nemt har vi lavet en række priseksempler nedenunder.
Månedlig ydelse: Fra 1.799 kr. pr. md
Den månedlige ydelse i Salecto starter fra 1.799 kr. og består først og fremmest af vores Salecto-webshop. En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler, der nemt integrerer lager, kassesystem, betalingsløsning og meget mere. Dertil er det muligt at tilkøbe ekstra funktioner til din forretning med et hav af ekstra moduler.

Priser der passer til alle typer webshops

Webshop til vin & spiritus

At sælge vin & spiritus er ikke altid en dans på roser – det kan være en ren jungle at finde rundt i. I Salecto har vi rigtig mange vin & spiritus-forhandlere. Det har vi, fordi vi ved lige præcis hvilke praktisk og juridiske udfordringer, der kan opstå i branchen.

Gennemsnitlig opstartspris

65.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

3.061 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Webshop til B2B

For B2B-webshops gælder der andre spilleregler, og der er andre ting, der skal fokuseres på for at opnå samme succes. I Salecto ved vi, at kunderejsen- og adfærden er markant anderledes end ved B2C – og det har vi taget højde for i vores platform.

Gennemsnitlig opstartspris

85.244 kr.

Fra 55.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

3.761 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Webshop til tøj & mode

I Salecto ved vi lige præcis, hvad det kræver at drive en succesfuld, online tøjbutik. Webshoppen skal understøtte modens luner, hvor nye styles og trends til hver sæson er en fast del af hverdagen.

Gennemsnitlig opstartspris

62.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

2.861 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Webshop til bolig & indretning

Hvordan kombinerer man webshop og showroom? Når vi bygger webshops til bolig & indretning, forsøger vi at skabe en webshop, der både er et udstillingsvindue for dine varer og et sted, der på én og samme tid inspirerer og skaber salg.

Gennemsnitlig opstartspris

69.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

3.161 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Webshop til kæledyr

Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Det skal din webshop afspejle. Hos Salecto ved vi, hvad det kræver at drive en webshop, der sælger foder og tilbehør til kæledyr – også hvilke udfordringer det kan give.

Gennemsnitlig opstartspris

64.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

3.061 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Webshop til smykker

Smukke og stilfulde smykker kræver en tilsvarende webshop, der kan gøre det ud for en fysisk butik. Hos Salecto er vi eksperter i at designe smykke-webshops, der får smykkerne til at fremstå lige så smukke og stilfulde, som de er i virkeligheden.

Gennemsnitlig opstartspris

61.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

2.764 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Tilvalg

Har du brug for ekstra forretningsvisninger (Storeviews) eller ønsker du, at vi flytter dine data eller laver dine redirects, har vi også mulighed for det.

Dataflyt

Få nemt din webshops data flyttet over i vores system
Hvis du gerne vil have flyttet din webshop fra fx Shopify eller WooCommerce over i vores system, er det heldigvis en meget nem og smertefri proces. Vi gør det hele automatisk, så du slipper for det manuelle arbejde, der er forbundet med at flytte mellem to forskellige webshop-systemer.

Redirects

Omdirigér dine gamle URL’er til nye
Når du får flyttet din shop over i vores system, vil du sandsynligvis også få brug at omdirigere dine gamle URL'er til nogle nye, så du ikke mister en masse organisk trafik og SEO. Vi genererer en liste, der grov-matcher dine gamle URL’er med dine nye og giver dem en nøjagtighedsscore – helt automatisk.

Extra storeview

Udvid din webshop med ekstra store views
Med Magento 2 har du muligheden for at udvide din webshop med flere ’Store Views’, men stadig kunne styre det hele fra samme backend. I bund og grund betyder det bare, at der bliver oprettet en kopi af din webshop. Det kan være nyttigt, hvis du fx har brug for en webshop med et andet sprog eller bare gerne vil have en B2B-specifik webshop med samme sprog.

Hvad får du med en Salecto 2 Webshop?

1.799 kr. / måned.

Denne plan er udgangspunktet for alle vores webshops. Det er det perfekte fundament for din webshop. Her får du som standard udvidet SEO-funktionalitet, bedre filtrering og en komplet megamenu.

Er det tid til at prøve en Salecto webshop gratis?

Jeg håber du er blevet mere nysggerig på Salecto.
Grib chancen og prøv en bestil en webshop demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.