Online Workshop: Den Varme Stol

Den Varme Stol er en unik mulighed for at få konkrete eksempler fra en ægte webshop på, hvordan vi kan optimere alt fra konverteringsrate og gennemsnitlig ordrestørrelse til SEO og leadgenerering via pop-ups.

Næste workshop afholdes: Torsdag d. 23. februar kl. 10:00

Få feedback eller lad dig inspirere af andre

Det at drive webshop kan nogle gange virke som en uoverskuelig opgave, og man kan ofte føle sig meget alene i beslutningsprocessen. Den Varme Stol er din mulighed for at få gratis og uforbeholden feedback på din webshop eller lade dig inspirere af andre spændende webshops.

Deltag i næste workshop: Torsdag d. 23. februar kl. 10:00

Vi hiver fat i vores dygtige eksperter!

I Salecto har vi rigtig mange webshop-nørder. Vores eksperter har drevet webshops i mange år gennem tyk og tyndt. Nogle med stor succes, men der har da også sneget sig et par fiaskoer ind. Fiaskoer, der har givet erfaringer, som vi kan dele med dig, så du slipper for at begå de samme fejl.

Til hver workshop hiver vi fat i en af vores eksperter, og sammen tager vi et dybdegående kig på de indsendte webshops.

Næste workshop afholdes: Torsdag d. 23. februar kl. 10:00

"De er super generøse med deres viden"

“Super god kundeservice! Also, tilmeld jer deres webinar, når der er et! De er super generøse med deres viden, og tilbød også en opfølgende samtale efter webinaret. Bliver helt sikkert kunde hos dem, når den tid kommer.”

Næste workshop afholdes: Torsdag d. 23. februar kl. 10:00

Jasmin Miskawy

Deltog i workshop d. 26. September 2022

Tilmeld dig vores Online Workshop: Den Varme Stol

Næste workshop afholdes: Torsdag d. 23. februar kl. 10:00

Tilmeld dig vores næste workshop, hvor vi endnu engang invitere en af Danmarks førende e-commerce-eksperter, Steffen Duelund, i “studiet” til en snak om webshops, der konverterer.

Det er stadig muligt at tilmelde sin webshop til Den Varme Stol, men det er selvfølgelig også muligt at kigge med og deltage i diskussionen fra sidelinjen.

Kristoffer Saxtrup Nielsen
Head of Growth

    Ansøg om en plads til vores workshop d. 31. oktober
    kl. 10:00