Mere end bare support

Hos Salecto får du fri, personlig support alle hverdage.
Vi er din digitale sparringspartner, og du kan derfor føle dig tryg vel vidende, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig

Ærlig og tilgængelig support, som en del af dit abonnement

I Salecto tror vi på, at vi opnår de bedste relationer og resultater ved at være autentiske, ærlige og gennemsigtige i alt, hvad vi gør. Vi ønsker, at du med ro i maven kan drive din forretning velvidende, at vi altid står klar til at hjælpe dig videre. Det er den support du har som en del af dit abonnement, så din tryghed ikke kommer med en ekstraregning.

Mere end bare support

Vi stiller mange spørgsmål, når du ringer ind. Spørgsmål giver os svar. Når vi forstår dit behov, kan vi hjælpe dig videre med den bedste løsning. Vores erfaring med de gængse udfordringer, man har som webshopejer, gør, at vi altid kan hjælpe dig videre i processen.

Vi støtter dig i din e-commercerejse

At være webshopejer indebærer mange ting. Du har mange hatte på i løbet af en dag – lige fra købmand til grafiker og kundesupporter. Det er umuligt at være ekspert i det hele. Heldigvis har vi den fornødne viden til at hjælpe dig i den rigtige retning. Har du spørgsmål, nye ønsker, behov eller brug for støtte i dialogen med en samarbejdspartner, så er vi her for dig.

Den bedste løsning både i dag og i morgen.

E-handel bevæger sig med lynets hast. Når du falder over nye ideer eller funktioner, gør vi os umage for at hjælpe dig med mulighederne. Sammen sikrer vi, at din webshop altid følger med tiden. Vi ønsker at du udvikler dig i takt med din webshop, så dine arbejdsgange passer til netop din forretning – både i dag, men også i morgen.

Bliv en dygtigere E-købmand med Salecto Academy

I Salecto er vi eksperter i både at bygge og drive webshops. Den viden vil vi gerne dele med dig. Med Salecto Academy får du adgang til en lang række videoguides, der klæder dig på til at arbejde med Salectos platform. Derudover har vi samlet viden omkring alt fra SEO og markedsføring til lager, logistik og leveringstider. På den måde får du de bedste forudsætninger for at drive en succesfuld webshop.

Er det tid til at prøve en
Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.