Facebook Pixel & Conversions API

Leverandør
Apptrian LLC
Oprettelse
1800 kr.
Pris pr. Måned
79 kr.

Meta Pixel (Facebook Pixel) er et stykke JavaScript-kode til dit websted, der gør dig i stand til at måle, optimere og opbygge målgrupper til dine annoncekampagner.

Ved at bruge Meta Pixel (Facebook Pixel) kan du udnytte de handlinger, folk udfører på dit websted på tværs af enheder, til at informere mere effektive Facebook-annoncekampagner.

Meta Conversions API (Facebook Conversions API / Facebook Server-Side API) til web giver annoncører mulighed for at sende webbegivenheder fra deres servere direkte til Meta (Facebook). Server-side hændelser er knyttet til en pixel og behandles som browser pixel hændelser. Dette betyder, at server-side hændelser bruges i måling, rapportering og optimering på samme måde som browser pixel hændelser. Apptrians Meta Pixel (Facebook Pixel) og Conversions API-udvidelse til Magento tilføjer Meta Pixel (Facebook Pixel) med Dynamic Ads-kode på CMS-sider (inklusive startsiden), kategorisider, produktsider, katalogsøgesider, avancerede katalogsider, kunde registreringsside, betalingsside (standard Magento one, men også enhver anden uden nogen kodning, kun ved at indtaste sidehåndtag (fuldt handlingsnavn) i vores udvidelseskonfiguration), og betalingssiden. Udvidelsen understøtter Advanced Matching (hvis kunden er logget ind) og har mulighed for at tilføje tilpassede parametre.

Prisen inkluderer installation af modulet på webshoppen og modulets licens. Ønskes support på opsætning af modulet kan dette tilkøbes på basis af vores aktuelle timepris.

Modulet findes også til Magento 1.

Vilkår for Facebook Pixel & Conversions API

Salecto's modul-vilkår gælder

Denne udvidelse er et modul hvor aktuelle modul-vilkår gælder.
Læs Salectos vilkår for brug af moduler her

Magento 2 modul

Udvidelsen er et Magento 2 modul, der er den mest almindelige type af udvidelser til Magento.

Dokumentation for Facebook Pixel & Conversions API

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via. linket herunder

https://marketplace.magento.com/apptrian-facebook-pixel.html

Vil du udvide din webshop med Facebook Pixel & Conversions API?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.