Hvorfor vælge Salecto?

Det er egentlig meget simpelt. Er du træt af at blive kastet rundt mellem dit webbureau, dit markedsføringsbureau og din webshopudbyder? Mangler du, at nogen tager ansvar for dig og din webshop? Så skal du vælge Salecto. Hos Salecto har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at drive en succesfuld webshop i én samlet løsning.

Fokus på vækst
Trygt og sikkerhed
Personlig support

Mere end bare en platform,
vi håndterer hele din forretning

Fleksibel og skalerbar webshop

Salecto er bygget til unikke brugeroplevelser, der ruster din webshop til at forny sig. Du kan udvide med flere tusinde moduler, oprette komplekse produkter eller flotte, unikke CMS-sider. Alt sammen skræddersyet til din virksomhed.

Uovertruffen support og rådgivning alle hverdage

Hos Salecto får du fri, personlig support alle hverdage. Vi er din digitale sparringspartner, og du kan derfor føle dig tryg vel vidende, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig

Proaktiv sparring, der gør dig til en bedre e-handler

Det at drive webshop kan nogle gange virke som en uoverskuelig opgave, og man kan ofte føle sig meget alene i beslutningsprocessen. Med Salectos Vækstpartner-program får du 100% upartisk og kompetent sparring, der udvikler både dig og din webshop.

Alt det gode fra Magento 2 gjort endnu bedre!

Salecto er baseret på Magentos Open Source-løsning, som er en af verdens største open source webshop-platforme. Vi har taget alt det bedste fra Magento og tilføjet yderligere funktionaliteter. En Salecto-webshop er derfor en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler, der nemt integrerer lager, kassesystem, 3. partsudvidelser og meget mere.

Erfaren og oprigtig digital sparringspartner.

At drive webshop kan nogle gange virke som en uoverskuelig opgave, og man kan ofte føle sig meget alene i beslutningsprocessen. Med Salectos Vækstpartner-program får du 100 % upartisk og kompetent sparring, der udvikler både dig og din webshop. Vores konsulenter har drevet webshops i mange år gennem tyk og tyndt. Sammen laver vi en plan for dig og din webshop. Vi sikrer dermed også, at du aldrig er i tvivl om næste skridt i din e-commercerejse.

Danmarks bedst ratede
E-handelsbureau på Trustpilot

Se herunder, hvordan vores kunder beskriver os og samarbejdet.

Ærlig og tilgængelig support alle hverdage

At være webshopejer indebærer mange ting. Du har mange hatte på i løbet af en dag – lige fra købmand til grafiker og kundesupporter. Det er umuligt at være ekspert i det hele. Heldigvis har vi den fornødne viden til at hjælpe dig i den rigtige retning.

Vi ønsker, at du med ro i maven kan drive din forretning velvidende, at vi altid står klar til at hjælpe dig videre. Det er den support, du har som en del af dit abonnement, så din tryghed ikke kommer med en ekstraregning.

En webshop designet med udgangspunkt i din visuelle identitet

Hos Salecto er vi eksperter i at designe webshops. Uanset hvor i processen du er, vil du ofte være i dialog med designeren selv. Sammen tager I udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i din visuelle identitet hjælper vi dig med at skabe et unikt design for din webshop.

Er det tid til at prøve en Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden, og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100 % uforpligtende.

Trygt og sikkert
support
Personlig support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.