Masterclass: Fjern metadata og komprimér dine billeder

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
6 min.

Har du nogensinde undersøgt, hvor lang tid det tager for din webshop at indlæse en side? Hvis ikke, er det på tide. Ingen besøgende gider nemlig vente på en langsom hjemmeside. Så er de allerede smuttet videre til din konkurrent, inden du kan nå at blinke.

Hvis du gerne vil optimere din sides ydeevne, er billederne et godt sted at starte. Billeder kan nemlig godt tage lang tid at indlæse, særligt hvis de er store. Ved at optimere dine billeder kan du højne ydeevnen og loadhastighed – og så er det tilmed ret nemt.

Dette er anden del i vores serie: “Sådan optimerer du dine billeder til din webshop”. Har du ikke læst første del, anbefaler vi, at du gør det først. Der introducerer vi dig for billedoptimering, og hvorfor du skal bekymre dig om det. Derudover kommer vi også omkring de forskellige billedformater, og hvilket vi anbefaler til webshops.

I denne anden del tager vi fat på, hvordan du reducerer et billedes filstørrelse samt komprimering af det. Du får derfor svar på:

  • Hvad metadata er
  • Hvilken indflydelse metadata har på din webshops performance
  • Hvordan du fjerner metadata
  • Hvilket værktøj, du skal bruge, til at komprimere dine billeder.

Velkommen til Salecto Masterclass

Få adgang til et voksende bibliotek af viden inden for e-handel, webshop optimering og markedsføring.  Med dybdegående blogindlæg, Q&As og et tæt samarbejde med vores eksperter og andre medlemmer, skaber Salecto Masterclass rammerne for at du kan blive en dygtigere E-handler.

Lær mere om Masterclass

Allerede medlem?

Du kan logge ind på din konto herunder

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management