Nå til tops på Google med Salecto

Salecto er skabt ud fra tankegangen ‘SEO first’. I vores platform er en række SEO-tekniske funktioner indbygget. Det giver vores kunder de bedste betingelser for at deres webshop rangerer højt på Google.

Fokus på vækst
Trygt og sikkert
Personlig support

Udnyt søgeord
til title tags
og metabeskrivelser

Title tags og metabeskrivelser er din webshops førstehåndsindtryk i Googles søgeresultater. Ved at bruge tid på at skrive gode tekster får du muligheden for at rangere højere i søgeresultaterne, og flere besøgende vil klikke sig ind på din webshop.

Hos Salecto udfyldes title tags og metabeskrivelser automatisk ud fra kategoriens eller produktets titel. Du kan også manuelt udfylde dem fra din backend.

Hos Salecto
får du altid
en SSL-certificeret webshop.

Det er vigtigt, at din webshop har et SSL-certifikat, så du får en krypteret HTTPS-forbindelse. Har du det, er du sikker på, at dine besøgendes data ikke havner i de forkerte hænder under betalingsprocessen.

Google vægter webshops med et SSL-certifikat højere end dem uden, og dermed opnår du en bedre placering. Et SSL-certifikat og en sikker HTTPS-forbindelse er standard for alle Salecto-webshops.

Rene adresser.

En god URL er nem at læse og forstå for både mennesker og søgemaskiner. Det anbefales derfor, at dine URL indeholder relevante søgeord, der beskriver indholdet på dine produktsider, og at de er struktureret på en logisk måde.

I Salecto-platformen står det dig frit for selv at bestemme kategorier og produkters URL i backend. Det er også en mulighed at lade systemet navngive URL’en ud fra kategoriernes eller produktets titel.

Struktureret data.

Med struktureret data kan du få vist kontaktinformation, anmeldelser, priser, produktegenskaber m.m. direkte i søgeresultaterne.

Det har en påvist positiv effekt, når du skal tiltrække brugere fra Google.
Al struktureret data på Salecto følger Googles egne standarder fra Schema.org

Robots eller no bots.

Robots.txt-filen bruges til at informere Google om, hvilke sider man ønsker skal være synlige i søgeresultaterne.

Filen blokerer bl.a. for sider med duplikeret indhold, som er værdsat af Google selv. Alle Salecto-webshops leveres med en optimeret Robots.txt-fil, som er sat op til at fjerne sider, der som udgangspunkt ikke er relevante for Google.

Lær mere om SEO til webshops i vores vidensunivers

Ofte stillede spørgsmål om SEO til webshops

 • SEO (søgemaskineoptimering) er en markedsføringsdisciplin, der bruges til at forbedre en hjemmesides eller webshops synlighed i søgemaskiner, som f.eks. Google eller Bing. Det kan bl.a. gøres ved at tilpasse og forbedre webshoppens indhold og tekniske struktur, så søgemaskinerne har nemmere ved at forstå, hvad din webshop handler om, og dermed rangere den højere på relevante søgeord. Det vil øge din organiske trafik til din webshop, hvilket potentielt kan føre til flere kunder og dermed også øget omsætning.

 • Det er oftest ikke muligt at give et generelt svar på, hvad SEO vil koster for en webop. Det afhænger nemlig af en lang række forskellige faktorer. Det er f.eks. vigtigt at tage højde for størrelsen og kompleksiteten af webshoppen, konkurrence på de søgeord, du ønsker at rangere for, samt den samlede mængde arbejde, der skal lægges i at forbedre webshoppens tekniske fundament for SEO. Med en Salecto webshop kan du være sikker på, at du har alle de tekniske forudsætninger for rangere højere på Google, hvilket vil spare en masse unødvendigt og dyrt arbejde.

 • Ja, i langt de fleste tilfælde er SEO en god investering for webshopejere, der ønsker at tiltrække flere besøgende til deres webshop. SEO bidrager til at skabe organisk (gratis) trafik til din siden og en investering i SEO kan blive ved med at give resultater mange år efter. Det er dog vigtigt at huske, at SEO ikke er en hurtig løsning og der kan gå tid før man ser resultater fra sine investeringer.

 • Det kan være svært at sige præcist, hvor lang tid det vil tage at se resultater fra SEO, da der er mange faktorer, der spiller ind. Det afhænger bl.a. af kvaliteten af det tekniske fundament på din webshop, dens indhold, dine søgeord, konkurrencen på dine søgeord. 

   

  Generelt set kan det tage alt fra nogle uger til nogle måneder, afhængigt af de ovennævnte faktorer. Men det vigtigste er, at huske, at SEO er en løbende proces. Du må ikke stoppe med at arbejde med optimeringen af din webshop, hvis du ønsker at opretholde og forbedre dine placeringer på Google. Derfor er det en god idé at have en langsigtet strategi for SEO, så du kan fortsætte med at se resultater i længere tid.

Er det tid til at prøve en
Salecto webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
Personlig Support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

  Bestil en gratis Salecto demo her.

  Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.