Vilkår for hosting hos Salecto

Hosting

Salecto platformen er hosted igennem vores hostingpartner Powerhosting A/S. Vores setup er optimeret til Magento, og vi sørger hele tiden for en tæt dialog mellem Powerhosting og os omkring optimering af vores miljø, som skal komme kunderne til gode.

Salecto platformen styres af centralt, hvor vi overvåger alle webshops og hvorfra vi ligeledes kan opdatere og vedligeholde alle Magento webshops. Derfor er det en nødvendighed, at alle webshops på Salecto platformen skal hostes i samme miljø.

Typer af hosting

Vi tilbyder tre typer af hosting til Magento.

Standard shared hosting
Denne hostingtype følger som standard med din Magento webshop hos Salecto. Du deler en server med ca. 50 andre kunder.

Semidedikeret hosting
Denne hostingtype kan tilkøbes for 600 kr. om måneden. Du deler her en server med ca. 10 andre kunder.

Dedikeret hosting
Denne hostingtype kan tilkøbes fra 1.500 kr. om måneden. Du får din egen server, og skal ikke dele den med andre.

DNS-administration

Som standard peges kunders domæner over på Salectos navneservere, og herefter administrerer Salecto DNS-opsætningen for domænet. Dette er inklusiv i abonnementet. Hvis man som kunde ikke ønsker at Salecto skal administrere DNS-opsætningen, og man i stedet selv ønsker at administrere DNS igennem tredje part, skal man være opmærksom på de flg. punkter.

  • Salecto supporterer ikke på DNS-opsætning for kunder som selv administrerer DNS.
  • Såfremt et, af kunden indrapporteret problem, viser sig at skyldes en fejl i DNS-opsætningen, forbeholder Salecto sig retten til at fakturere pr påbegyndt time, til normal timetakst.
  • Såfremt Salecto har behov for at flytte en webshop til en ny server, bliver dette meddelt til kunden min. 24 timer i forvejen. Tidspunktet for flytningen bestemmes af Salecto, og bliver fastsat inden for et interval af 1 time. Tidspunktet kan ikke afvises/ændres af kunden.
  • Såfremt kritiske problemer opstår som kræver at webshoppen flyttes til en ny server, forbeholder Salecto sig retten til dette uden forudgående varsel. I dette tilfælde skal kundens underrettes på mail hurtigst muligt, men er selv ansvarlig for at foretage ændringer i DNS.

På baggrund af det ovenstående, anbefales det at lade Salecto administrere DNS-opsætningen.

Disse vilkår kan opdateres

Salecto forbeholder sig retten til at opdatere disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Salecto gør dette ved at poste en opdateret eller modificeret version af disse vilkår. Din brug af Salecto platformen efter sådanne ændringer udgør din accept af at følge og være bundet af de ændrede vilkår og betingelser. Derfor anbefaler vi, at du læser disse vilkår og betingelser, hver gang du bruger Salectos webshop-platform.