Vilkår for hosting hos Salecto

Hosting

Salecto platformen er hosted igennem vores hostingpartner Powerhosting A/S. Vores setup er optimeret til Magento, og vi sørger hele tiden for en tæt dialog mellem Powerhosting og os omkring optimering af vores miljø, som skal komme kunderne til gode.

Salecto platformen styres af centralt, hvor vi overvåger alle webshops og hvorfra vi ligeledes kan opdatere og vedligeholde alle Magento webshops. Derfor er det en nødvendighed, at alle webshops på Salecto platformen skal hostes i samme miljø.

Typer af hosting

Vi tilbyder tre typer af hosting til Magento.

Standard shared hosting
Denne hostingtype følger som standard med din Magento webshop hos Salecto. Du deler en server med ca. 50 andre kunder.

Semidedikeret hosting
Denne hostingtype kan tilkøbes for 600 kr. om måneden. Du deler her en server med ca. 10 andre kunder.

Dedikeret hosting
Denne hostingtype kan tilkøbes fra 1.500 kr. om måneden. Du får din egen server, og skal ikke dele den med andre.

DNS-administration

Domain Name System eller DNS er rygraden for din online tilstedeværelse. Hvert domænenavn bruger DNS til at styre, hvordan besøgende finder din hjemmeside, og hvordan du modtager e-mail. Du kan anskue dit domænenavn som en fysisk adresse, og DNS fungerer som GPS-modtager. Besøgende vil ikke kunne finde din adresse, hvis GPS-modtageren ikke kan vise vej. Det betyder, at hvis din DNS ikke er korrekt, vil din hjemmeside og e-mail ikke fungere, som de skal.

Hos Salecto tilbyder og anbefaler, at Salecto styrer din DNS-administration. Dette er inklusiv i dit abonnement for din webshop.

Hvis man som kunde ikke ønsker, at Salecto skal administrere DNS-opsætningen, og man i stedet selv ønsker at administrere DNS, skal man være opmærksom på de flg. punkter.

  • Salecto er ikke ansvarlige for at sikre den rigtige DNS-opsætning, men er udelukkende ansvarlige for at fremsende de nødvendige DNS-records til kunden for at Salecto services kan virke.
  • Salecto supporterer ikke på DNS-opsætning for kunder som selv administrerer DNS.
  • Såfremt et, af kunden, indrapporteret problem viser sig at skyldes en fejl i DNS-opsætningen, forbeholder Salecto sig retten til at fakturere pr påbegyndt time, til timepris.
  • Såfremt Salecto har behov for at flytte en webshop til en ny server, bliver dette meddelt til kunden min. 24 timer i forvejen, hvorfor kunden har til ansvar at foretage ændringer i DNS opsætningen. Tidspunktet for flytningen bestemmes af Salecto, og bliver fastsat inden for et interval af 1 time. Tidspunktet kan ikke afvises/ændres af kunden.
  • Såfremt kritiske problemer opstår, som kræver at kundens webshop skal flyttes til en ny server, forbeholder Salecto sig retten til at flytte kundens webshop uden forudgående varsel. I dette tilfælde bliver kunden hurtigst muligt underrettet på mail, men er selv ansvarlig for at foretage ændringer i DNS-opsætningen.
  • Som kunde fraskriver man sig, at Salecto opsætter Cloudflare, som er en service der bl.a. giver beskyttelse mod DDoS-angreb, blokering af gentagne fejl-logins i backend, diverse hastighedsteknologier samt tilbyder CDN.
  • Skulle der opstå et problem på baggrund af DNS opsætning, så er Salecto ikke ansvarlige for at informere kunden om det, udover, hvad ovenstående pkt. beskriver.

Disse vilkår kan opdateres

Salecto forbeholder sig retten til at opdatere disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Salecto gør dette ved at poste en opdateret eller modificeret version af disse vilkår. Din brug af Salecto platformen efter sådanne ændringer udgør din accept af at følge og være bundet af de ændrede vilkår og betingelser. Derfor anbefaler vi, at du læser disse vilkår og betingelser, hver gang du bruger Salectos webshop-platform.