Kaffeagenterne

Kaffeagenterne er gået fra en lille lejlighed i Aarhus til nogle store, flotte lokaler i et nedlagt togdepot i Randers.

Salecto har været med på rejsen siden 2017, hvor vi både har været med til at drifte og vækste deres webshop.

En ambitiøs drøm, der blev til virkelighed

Tilbage i 2006 startede kaffeentusiasten Thomas webshoppen, Kaffeagenterne, i sin lille lejlighed i Aarhus. Han gik med en drøm om at få flere danskere til selv at riste kaffebønner. Hver dag trillede han derfor troligt med sin sækkevogn ned til posthuset. Her skulle han nemlig sende poser af friske, grønne kaffebønner afsted til interesserede kunder.

Omkring 2013 slog Thomas sig sammen med sin samarbejdspartner, Lars, der importerede kaffebønner direkte fra nogle kaffefarmere i Uganda, hvilket Thomas syntes lød vildt interessant. Sammen startede de Danish Coffee som Kaffeagenterne er blevet en del af.

“Vi søgte en pålidelig partner, hvor vi vidste, at shopløsningen altid fungerer.”

– Thomas Remmer, Ejer af Kaffeagenterne

Kaffeagenterne x Salecto

I 2017 havde Thomas og Lars i et stykke tid kigget på nogle webshopløsninger, der skulle tage dem til det næste niveau på deres e-commerce-rejse. Det skulle være en webshopløsning, hvor de kunne overlade alt det tekniske til, så de fik tid til det, de er gode til – at videreformidle og sælge kvalitetskaffe. Ligeledes forklarer Thomas, at det skulle være “en pålidelig partner, hvor vi vidste, at shopløsningen altid fungerer.”

Valget faldt på Salecto, der byggede videre på den Magento-platform de allerede havde, men hvor man også får “en support, man bare kan ringe eller skrive til, hvor det bare virker. I stedet for at man selv står med det ansvar og skulle finde ud af at løse det.”

En webshopløsning, der understøtter massiv vækst

Det med at shopløsningen altid fungerer blev særligt vigtigt for Kaffeagenterne under Corona-lockdown i 2020, da deres omsætning via webshoppen pludselig steg omkring 20-25%.

Da deres salgstal havde vendt tilbage til det de havde før corona-lockdown prøvede Kaffeagenterne at se ind i, hvordan de kunne optimere deres salg af kaffebønner og -maskiner, så de kom tilbage på 2020-niveau i deres omsætning.

Dels flyttede de deres fysiske butik til et stort, nedlagt togdepot i Randers, hvilket medførte at det fysiske salg steg, og dels så de muligheder i Salectos Vækstpartner-program.

Vækstpartnerens betydning for Kaffeagenterne

Ved at få en Vækstpartner tilknyttet, fik Kaffeagenterne en sparringspartner, der selv driver webshops, og som glædeligt deler ud af sin viden og erfaring, så Kaffeagenter kan skrue på de knapper, der i sidste ende vækster deres webshop.

Dette medførte, at de i dag omsætter på samme niveau som under Corona-lockdown, og hvor omsætningen stadig er stigende.

Vækstpartneren har bl.a. snakket med dem om at kigge på automatiseringer i deres e-mail-flows. Derfor får kunden nu en mail efter 2 måneders tid, som spørger om kunden ikke er løbet tør for kaffe og skal bestille en ny pose?

Fremtiden for Kaffeagenterne x Salecto

Planen for Kaffeagenterne er fortsat at vækste. Både webshoppen og den fysiske butik. Denne plan er Salecto selvfølgelig også en del af. Både som en suveræn webshopløsning, der understøtter deres vækst og skalering, men også som sparringspartner, som er med til at pege dem i den rigtige retning på e-commerce-rejsen.

Lyder kafferistning og kvalitetskaffe som noget for dig, kan du besøge Kaffeagenternes via linket herunder.

Vil du høre mere?

Kontakt mig direkte via oplysningerne nedenunder eller udfyldt kontaktformularen til højre. Så kontakter jeg dig.

Jeg glæder mig til at snakke med jer.

Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Lad os tage en uforpligtende snak

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.