Velkommen til Salecto Masterclass!

Salecto Masterclass er et eksklusivt fællesskab, der skaber rammerne for, at du kan blive en bedre e-handler. Som medlem får du adgang til et voksende bibliotek af viden inden for e-handel, webshop-optimering og markedsføring. Med dybdegående blogindlæg, Q&As og et tæt samarbejde med vores eksperter og andre medlemmer, er Masterclass en unik mulighed for at udvikle både dig selv og din webshop.

Et community for ambitiøse webshopejere.

Slut dig til et fællesskab af mennesker, der deler dine mål og drømme. Som medlem af Salecto Masterclass bliver du nemlig en del af et eksklusivt community, hvor alle deler samme passion. En passion for at blive bedre e-handlere og drive markedets bedste webshops. Sammen deler vi praktisk viden, og erfaringer om de udfordringer, vi står over for på vores rejse som webshopejer.

Sparring med eksperter indenfor E-handel

Masterclass er rettet mod e-handlere, som ønsker at tage deres onlineforretning til det næste niveau. Derfor vil du også få adgang til sparring med vores eksperter, der har +9 års erfaring med drift af egne webshops og har været eksterne konsulenter på +350 projekter. Nogle med stor succes, men der er da også sneget et par fiaskoer ind. Fiaskoer, der har givet erfaringer, som de kan dele med dig, så du slipper for at begå de samme fejl.

Som en del af Salecto Masterclass får du adgang til

Premium Blogindlæg.

Salecto Masterclass giver dig adgang til eksklusive blogindlæg på Salecto Academy. Over tid vil vi afdække alle aspekter af at drive en succesfuld webshop - fra optimering af din SEO og hjemmesidedesign til kanalspecifikke markedsføringsstrategier.

Eksklusiv gruppe på Facebook.

Du vil deltage i en lukket gruppe på facebook, hvor Masterclass medlemmer deler praktisk viden, og erfaringer om de udfordringer, de står over for på deres rejse som webshopejer.

Månedlige Q&As med vores eksperter.

Salecto Masterclass giver dig adgang til månedlige Q&A'er med vores eksperter. Hver måned tager vi nye emner op, gennemgår dem med vores medlemmer. Her vil du få mulighed for at stille konkrete spørgsmål til emnet i relation til din webshop.

Adgang til Vækstpartner sparring hos vores specialister hver måned.

Som en del af Salecto Masterclass får du adgang til 20 min personlig sparring med en af vores eksperter hver måned. Her vil der være mulighed for at få rådgivning om en specifik problemstilling du står med eller et særligt emne du ønsker at lære mere om.

Værktøjer der gør hverdagen lidt nemmere.

I Salecto Masterclass har vi samlet alle de bedste værktøjer i markedet. Det er værktøjer, der kan hjælpe dig med både at optimere din tid og dit output som webshopejer.

Kunne du tænke dig at høre mere om Salecto Masterclass?

Jeg håber du er blevet nysgerrig på Salecto Masterclass. Programmet er i øjeblikket forbeholdt kunder i Salecto. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan Salecto Masterclass kan hjælpe dig, kan du tilmelde dig lige her.

Jeg er altid klar på en 100% uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Fokus på vækst
Personlig support
Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management

    Skal vi tage en snak?

    Kunne du tænke dig at høre mere om Salecto Masterclass, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.