Komprimér dine billeder og øg hastigheden på din webshop med TinyJPG

Skrevet af Marca Kirstejn Haubo Kogstad
Udgivet
Længde
2 min.

Som webshopejer vil du typisk have en del billeder på din webshop. Dine besøgende skal jo kunne se, hvordan et produkt ser ud og gerne fra forskellige vinkler. Desværre kan mange billeder, der fylder meget, gøre din side langsommere. Og der findes ikke noget mere irriterende i dag, end at skulle vente på at en side loader. Derfor kan det være en god idé at komprimere dine billeder, så de fylder mindre, og dermed ikke nedsætter din sides load-hastighed.

Værktøjet TinyJPG er et glimrende værktøj, der kan hjælpe dig med at komprimere dine billeder. Det er nemt og intuitivt at bruge, og så giver værktøjet et godt resultat, uden at billedkvaliteten bliver væsentligt forringet.

Hvorfor TinyJPG?

Generelt findes der mange komprimeringsværktøjer på markedet – både betalte og gratis løsninger. For mange er et dyrt program ikke pengene værd, da programmets funktioner overstiger behovet. Her kan det altså være en god idé at bruge et gratis og online værktøj i stedet.

TinyJPG er et af de bedste online komprimeringsværktøjer, der findes. Værktøjet er nemt at bruge og overraskende hurtigt til at komprimere billeder. Billedet vil oftest blive komprimeret med omkring 65 %. Det kan også ske, at billedet bliver komprimeret mere end 70 %, men nogle gange også mindre end 65 %. Den fortæller dig dog altid, hvor meget billedet er komprimeret. Selv ved en høj komprimeringsprocent kan man ikke se det på billedkvaliteten.

Du skal altså bruge TinyJPG, hvis du gerne vil have et gratis, online værktøj, der er nemt og hurtigt at bruge.

Hvad skal det koste?

TinyJPG er som udgangspunkt helt gratis at bruge, men du kan opgradere til en betalt version også, hvor du selvfølgelig så får flere funktioner. Ubegrænset brug af komprimeringsværktøjet, mulighed for at komprimere mere end 20 billeder ad gangen, at kunne uploade billeder større end 5MB og adgang til et analyseværktøj. Dette er bare nogle af de funktioner, du får adgang til, hvis du betaler 275 kr. om året pr. bruger.

Hvis du ikke har lyst til at betale for det, er det helt okay. Det behøver du nemlig heller ikke – den gratis version dækker nemlig de flestes behov. I den gratis version kan du uploade max 20 billeder ad gangen, hvoraf hvert billede må fylde max 5MB.

Du kan selv prøve at lege med TinyJPG her: tinyjpg.com

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Marca Kirstejn Haubo Kogstad
Growth Success Manager