Fjern baggrunden på dine produktbilleder med Remove.bg

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
2 min.

Flotte og professionelle produktbilleder har stor betydning for din webshop. Ved at harmonisere dine billeder på tværs af din webshop, fjerner du distraktioner. På den måde holder du kunden fokus på det, der betyder noget – nemlig dine produkter. Det er et meget simpelt tiltag, som kan have stor effekt på din webshop. Udover at øge din konverteringsrate er det også bevist, at ensartede baggrunde på tværs af dine produkter øger kundens tillid til din webshop og hjælper dem med at sammenligne produkter.

Men du ved, hvordan det er. Tid er penge. Særligt som selvstændig webshopejer og at skulle fjerne baggrunden på sine produkter kan være en meget tidskrævende og bøvlet process. Heldigvis findes der flere værktøjer på nettet, som løser netop denne problemstilling. En af disse er Remove.bg.

Hvorfor Remove.bg?

Remove.bg er en af de absolut bedste løsninger på markedet. Deres AI er blevet trænet på millioner af billeder og er derfor knivskarp til at skelne mellem objektet og baggrunden. Det betyder, at programmet også fungerer på meget detaljerede billeder, som fx smykker.

En af de absolut bedste funktioner ved Remove.bg er, at du kan uploade ligeså mange billeder, som du har brug for på en gang. Remove.bg’s AI går automatisk i gang med fjerne baggrunden på billederne. Imens kan du snuppe en kop kaffe, gå en tur eller gå i gang med dagens næste gøremål.

Hvad skal det koste?

Som udgangspunkt er Remove.bg gratis. Desværre er du med gratis versionen kraftigt begrænset af, hvilke funktioner du kan bruge. Du kan fx ikke downloade dine billeder i fuld opløsning.

Ønsker du at benytte Remove.bg’s fulde funktionaliteter, fx muligheden for at uploade flere billeder på en gang, skal du købe credits. 1 credit er lig med 1 billede. Det vil altså sige, at du betaler pr. billede, du ønsker at få fjernet baggrunden på. Eksempelvis kan du få 200 credits om måneden for ca 250 kr. Det synes vi, er penge godt givet ud, når man medregner værdien, professionelle produktbilleder har for din webshop, samt tiden det ville tage at fjerne baggrunden manuelt på 200 produktbilleder.

Du kan selv prøve at lege med Remove.bg her: Remove.bg

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management, Team Lead