Planlæg dine SoMe-opslag med Buffer

Skrevet af
Udgivet
Længde
2 min.

Ville det ikke være smart, hvis der fandtes et værktøj, der automatisk kunne poste opslag fra dine forskellige SoMe-profiler på samme tid? Så skal du ikke længere ind på både Facebook, Instagram, LinkedIn og måske endda også Twitter for at poste det samme opslag på alle 3 eller 4 platforme.

Et værktøj, der netop giver dig muligheden for at poste det samme opslag samme sted fra, er mest af alt tidsbesparende. Og den tid, du sparer, kan du bruge på noget andet. Hvis du gerne vil kunne det, kan du bruge Buffer.

Hvorfor Buffer?

Buffer er et rigtig godt planlægnings- og administrationsværktøj til sociale medier – særligt for små virksomheder. Det er nemt at bruge, og så er Buffer delt ind i 3 dele: Publishing, Analytics og Engagement. Du kan derfor bruge det til mere end bare at skrive, planlægge og udgive SoMe-opslag.

Publishing er her, hvor du deler opslag. I Analytics-delen kan du så se, hvordan dine opslag performer. Sidst, men ikke mindst, kan du i Engagement hold øje med, hvordan andre omtaler dit brand. Indsigt i data, engagement og omtale kan hjælpe dig med at blive skarpere på at lave relevant content til dine følgere.

Hvad skal det koste?

Buffer fås i en gratis eller betalt udgave, så her har du muligheden for at prøve værktøjet af, før du begynder at hive penge op ad lommen – hvis du altså har behov for at opgradere. Du har desuden også en gratis prøveperiode på de betalte pakker, sådan så du også har muligheden for at test de opgraderede funktioner ordentligt af.

Den gratis version er altid gratis for dig og ikke blot en prøveperiode. Til gengæld kan du kun skrive og planlægge opslag samt poste dem fra platformen. Derudover kan du have op til 3 forskellige profiler tilknyttet og op til 10 opslag i kø ad gangen. Til gengæld er der ikke loft på, hvor mange opslag du kan poste om måneden.

Betaler du i stedet 35 eller 70 kr. om måneden pr. tilknyttet profil kan du fx sætte op til 2000 opslag i kø. Ellers har du selvfølgelig den samme adgang ift. at skrive, planlægge og poste opslag, som ved den gratis version. Den store forskel, når du betaler, er, at du får adgang til data og analyser for dine SoMe-opslag.

Du kan selv prøve at lege med Buffer her:  buffer.com