Optimér dine billeder til din webshop med Kraken.io

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
2 min.

Måske kender du allerede til det. Du har tonsvis af billeder af dine produkter på forskellige sider på din webshop, men det tager evigheder (sådan da) at få vist hver enkelt side. Siderne loader for langsomt og bliver et irritationsmoment – særligt for dine besøgende.

Der findes faktisk løsning, der gør, at siden kan loade hurtigere. Det er at optimere/komprimere dine billeder. Ved at gøre det fylder de mindre, og dermed kan siden loades hurtigere. Der findes rigtig mange værktøjer på markedet. Nogle mere gode end andre. Et af de rigtig gode værktøjer, er Kraken.io, som er et lynende hurtigt og virkelig stabilt optimeringsværktøj til billeder.

Hvorfor Kraken.io?

Vi vil vove at påstå, at Kraken.io er et af de bedste komprimerings- og optimeringsværktøjer på markedet. Værktøjet yder en super stærk komprimering, og er derfor manges foretrukne valg. Desuden er Kraken.io meget stabilt og pålideligt at bruge.

Ved mange værktøjer kan du godt komprimere billedet en betydelig del. Dog går dette til gengæld ofte ud over billedets kvalitet. Og det er der ingen, der i sidste ende gider at se på. Sådan er det ikke med Kraken.io. De reducerer filstørrelsen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover har de en nem og intuitiv brugerflade, som gør det effektivt for dig, når du skal komprimere dine billeder.

Hvad skal det koste?

Kraken har flere forskellige betalte pakkeløsninger, hvor du for hver opgraderet pakke både betaler mere, men også kan optimere flere mega- eller gigabyte data om måneden. Dog starter alle pakker ud som en gratis konto, hvor der medfølger 100 MB, som du kvit og frit kan starte ud med at teste på dine billeder. Her vil du dog ikke have adgang til de ekstra funktioner, som de betalte pakker har.

Pakker spænder fra alt mellem ca. 35-565 kr. pr. måned. Du skal gøre op med dig selv om, hvor mange billeder du vil optimere om måneden og så vælge den pakke, der passer bedst til dit behov.

Du kan selv prøve at lege med Kraken.io her: https://kraken.io/

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management, Team Lead