PartnerAds Feed

Leverandør
Salecto
Oprettelse
1200 kr.
Pris pr. Måned
0 kr.

Et PartnerAds feed til at understøtte og berige din PartnerAds markedsføring. Feedet er en fil der leveres til brug i din PartnerAds konto.

I Salecto tilbyder vi et PartnerAds feed, opsat ud fra PartnerAds kravspecifikationer. Vi leverer som udgangspunkt altid produktfeedet i XML-fil format.

Når feedet er dannet og leveret i XML-format
Feedet skal du eller PartnerAds selv arbejde videre med, for at skabe de bedste markedsføringsresultater via deres services.

Bemærk: Prisen inkluderer et PartnerAds feed, opsat i feed modulet som XML-fil. Har du ikke allerede tilkøbt feed modulet, er dette krævet for at kunne få feedet her. Feedet opsættes ud fra PartnerAds krav og retningslinjer som de er gældende for nuværende. Passer feedet ikke til dine markedsføringsønsker, kan tilrettelser og ændrer laves på basis af vores aktuelle timepris.

OBS: Support, opsætning og rådgivning i din PartnerAds konto, kan søges hos PartnerAds eller via dit markedsføringsbureau.

Ønsker du at købe PartnerAds modulet kan det ses her.

Vilkår for PartnerAds Feed

Feed

Udvidelsen er et feed der opbygges i webshoppen i XML eller CSV-format. Feedet kræver tilkøb af feed modulet.

3.parts udvidelse

Denne udvidelse er leveret af en 3. part og er ikke ejet eller vedligeholdt af Salecto. Læs Salectos vilkår for brug af 3. parts services her

Dokumentation for PartnerAds Feed

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via. linket herunder

https://www.partner-ads.com/dk/feed_advinfo.htm

Vil du udvide din webshop med PartnerAds Feed?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.