NAV integration v. Droppin Studio

Leverandør
Droppin Studio
Oprettelse
0 kr.
Pris pr. Måned
0 kr.

Med en NAV integration via Droppin Studio til din Salecto 2 webshop, er det slut med manuelle processor, som koster jeres virksomhed tid og penge. Droppin automatiserer mange af jeres arbejdsgange og processer.

Det er fordelagtigt for langt de fleste virksomheder at integrere deres Magento shop med Dynamics Nav / 365 Business Central. Flere processer bliver automatiseret, og der kan spares en masse tid, som kan bruges på andre og vigtigere ting.

Funktionalitet

Integrationen sørger for jævnligt at kopiere data fra Dynamics 365 Business Central til Magento. Integrationen giver Magento 2 Webshop mulighed for at kommunikere med Dynamics 365 Business Central gennem Web Services.

Ved hjælp af webservices sikres det, at de to systemer er fuldt ud synkroniseret uden at være afhængige af hinanden. Hvis det ene system er nede, fungerer det andet uden problemer og systemet vil automatisk blive synkroniseret, når der igen er forbindelse.

API-integrationen behandles under vores officielle vilkår for API. Læs dem her. 

Vilkår for NAV integration v. Droppin Studio

Integration via API

Udvidelsen integreres via API, hvorfor du skal bruge en ekstern integrationspartner.  Læs vores betingelser for 3. parts moduler her

Dokumentation for NAV integration v. Droppin Studio

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via. linket herunder

https://droppinstudio.dk/erp-integrationer/

Vil du udvide din webshop med NAV integration v. Droppin Studio?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.