Mailchimp modul

Mailchimp Magento 2
Leverandør
Mailchimp modul
Oprettelse
1495 kr.
Pris pr. Måned
0 kr.

Forbind din webshop til din Mailchimp-konto, så du kan synkronisere abonnenter på dine nyhedsbreve og styrke markedsføringen på din webshop.

Med dette 3. partsmodul får du de rigtige forudsætninger for, at få success med din e-mailmarketing. Et typisk scenarie er, at man på sin webshop inkluderer et sted, hvor kunderne kan melde sig til det generelle nyhedsbrev (se ovenstående).

 

Alle kunder, der gør det, vil via modulet blive synkroniseret ind på listen over tilmeldte i Mailchimp. Der er også mulighed for en mere avanceret opsætning, hvor man som kunde kan tilmelde sig flere specifikke nyhedsbreve (se ovenstående).

 

Vigtige egenskaber:

For at benytte Mailchimp, kræver det desuden en konto ved Mailchimp.

Bemærk: Salecto står udelukkende for installation af modulet samt integrering af en sign-up fprmular på din forside. Support på modulet eller på data integrationen til Mailchimp kan tilkøbes.

 

Vilkår for Mailchimp modul

Magento 2 modul

Udvidelsen er et Magento 2 modul, der er den mest almindelige type af udvidelser til Magento.

3.parts udvidelse

Denne udvidelse er leveret af en 3. part og er ikke ejet eller vedligeholdt af Salecto. Læs Salectos vilkår for brug af 3. parts moduler her

Dokumentation for Mailchimp modul

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via linket herunder.

https://github.com/mailchimp/mc-magento2

Vil du udvide din webshop med Mailchimp modul?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil modulet her

    Ønsker du at bruge modulet på din webshop, kan du udfylde formularen dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.