Mailchimp-integration

Mailchimp Magento 2
Leverandør
Mailchimp
Oprettelse
Fra 1200 kr.
Pris pr. Måned
0 kr.

Forbind din webshop til din Mailchimp-konto, så du kan synkronisere abonnenter på dine nyhedsbreve og styrke markedsføringen på din webshop.

Med dette 3. partsmodul får du de rigtige forudsætninger for, at få success med din e-mailmarketing. Et typisk scenarie er, at man på sin webshop inkluderer et sted, hvor kunderne kan melde sig til det generelle nyhedsbrev (se ovenstående).

 

Alle kunder, der gør det, vil via modulet blive synkroniseret ind på listen over tilmeldte i Mailchimp. Der er også mulighed for en mere avanceret opsætning, hvor man som kunde kan tilmelde sig flere specifikke nyhedsbreve (se ovenstående).

 

Vigtige egenskaber:

Bemærk: Salecto står udelukkende for installation af modulet samt integrering af sign-ups på frontend. Salecto udfører ikke arbejde ifm. at forbinde din webshop med Mailchimp eller generel support. Denne udvidelse kræver desuden en konto ved Mailchimp.

 

Vilkår for Mailchimp-integration

Magento 2 modul

Udvidelsen er et Magento 2 modul, der er den mest almindelige type af udvidelser til Magento.

3.parts udvidelse

Denne udvidelse er leveret af en 3. part og er ikke ejet eller vedligeholdt af Salecto. Læs Salectos vilkår for brug af 3. parts moduler her

Dokumentation for Mailchimp-integration

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via linket herunder.

https://github.com/mailchimp/mc-magento2

Vil du udvide din webshop med Mailchimp-integration?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.
Allan Andersen
Head of Sales, Partner

    Bestil modulet her

    Ønsker du at bruge modulet på din webshop, kan du udfylde formularen dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.