Google Shopping eller Facebook produkt feed

Leverandør
Salecto
Oprettelse
1200 kr.
Pris pr. Måned
0 kr.

Et produkt feed til Google Shopping eller Facebook, hjælper dig med at markedsføre dine produkter på Google. Feedet er en fil du indlæser i din Google Merchant eller Facebook Business Manager konto og på den måde kan drive markedsføring baseret på dit produktsortiment.

I Salecto tilbyder vi et produkt feed, opsat ud fra Google’s kravspecifikationer. Vi leverer som udgangspunkt altid produktfeedet i XML-fil format.

Hvis Google foretager krav-ændringer eller der kommer nye anbefalinger

Alle feeds kan tilrettes, i din Salecto backend, så du har mulighed for selv at præge, berige og udvikle dit feed løbende. Da Google laver krav om og ændringer i deres anbefalinger, kan det være fordelagtigt for dig at efterspørge feed optimeringer løbende, i webshoppens levetid. I Salecto tilbyder vi feed optimeringer på basis af vores aktuelle timepris. Google’s krav og retningslinjer kan findes på deres side.

Når feedet er dannet og leveret i XML-format
Feedet skal du eller dit markedsførings bureau selv arbejde videre med, for at skabe de bedste markedsføringsresultater.

Bemærk: Prisen inkluderer et Google Shopping produkt feed og/eller et Facebook feed, opsat i feed modulet som XML-fil. Har du ikke allerede tilkøbt feed modulet, er dette krævet for at kunne få feedet her. Feedet opsættes ud fra Google’s krav og retningslinjer som de er gældende for nuværende. Passer feedet ikke til dine markedsføringsønsker, kan tilrettelser og ændrer laves på basis af vores aktuelle timepris.

Hvis man markedsfører sig både på Google og Facebook, kan det samme feed bruges begge steder og du behøver derfor kun at købe ét feed til begge kanaler.

OBS: Support, opsætning og rådgivning i din Google Merchant konto eller Facebook Business Manager, kan søges hos dit markedsføringsbureau eller i vores Vækstpartner afdeling, baseret på deres aktuelle takster.

Vilkår for Google Shopping eller Facebook produkt feed

Feed

Udvidelsen er et feed der opbygges i webshoppen i XML eller CSV-format. Feedet kræver tilkøb af feed modulet.

3.parts udvidelse

Denne udvidelse er leveret af en 3. part og er ikke ejet eller vedligeholdt af Salecto. Læs Salectos vilkår for brug af 3. parts services her

Dokumentation for Google Shopping eller Facebook produkt feed

Dokumentation

Du finder udvidelsens officielle dokumentation via. linket herunder

https://support.google.com/merchants/answer/7052112?hl=en

Vil du udvide din webshop med Google Shopping eller Facebook produkt feed?

Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.
Anne Nielsen
Head Of Customer Success Management