Rom Deluxe

Rom Deluxe startede sine spæde år som et hobbyselskab, der skulle sælge et par af de rom som ejerne, Kim og Claus, mente andre også burde smage.

Siden hen er det også blevet til en fysisk butik, hvor de både sælger andre typer af spiritus, pakker varer, de eksporterer, og tapper deres egen rom, som er blandt verdens kraftigste.

Fra videresalg til egenproduktion

Som rom-entusiast er kvalitet én af de vigtigste parametre. Derfor vidste Rom Deluxe godt, hvem de skulle alliere sig med, da de begyndte at skalere deres webshop.

Med planerne om at gå fra ren videresalg til egenproduktion af rom under eget brandnavn, der eksporterer til 10 lande, krævede det en webshop, der kunne følge med. I Kims tidligere job havde han samarbejdet med Salecto og vidste, at dette var den helt rette løsning for Rom Deluxes ambitioner. 

"For os handler det meget om at have en sparringspartner, der er med til at vækste forretningen."

– Kim Pedersen, Medejer af Rom Deluxe

Rom Deluxe x Salecto

Som en del af pakken ved en Salecto-shop har Kim fået en samarbejdspartner, der både står for det tekniske bag deres webshop og som han kan rådgive sig hos, når han gerne vil prøve nogle idéer af.

Én af de værdier Kim sætter størst pris på hos Salecto er, at vi tør sige nej. Hvis de idéer Kim kommer med ikke tilføjer værdi til webshoppen, får vi os en snak om, hvilke muligheder, man så kan kigge ind i. Det er ofte en løsning, Kim mener, ender med at blive ret fantastisk.

"Det nytter ikke noget at have en lækker webshop, hvis ingen kan finde den"

Rom Deluxe har et stærkt samarbejde med Salectos Vækstpartnere, hvor de allerede har taget en ordentlig skalp.

Tilmeldingen til deres nyhedsbrev er øget med 66%, samt antallet af besøgende er øget gennem en velovervejet SEO-indsats.

Disse områder, er vigtige for Rom Deluxe at vækste på, da det netop er her, de kan ramme deres kunder.

Fremtiden for Rom Deluxe x Salecto

Ambitionerne med Salecto som webshopløsning og samarbejdspartner er, ifølge Kim, at overtage verdensherredømmet indenfor rom.

Med den vækst Salecto har tilført Rom Deluxe, må det siges, at vi er godt på vej.

Det handler om at fortsætte den åbne og ærlige sparring, hvor det også er vigtigt at turde sige nej. Det bliver altid gjort med vækst for øje.

Hvis man ønsker at se mere til Rom Deluxe, kan man besøge deres webshop via knappen her.

Vil du høre mere?

Kontakt mig direkte via oplysningerne nedenunder eller udfyldt kontaktformularen til højre. Så kontakter jeg dig.

Jeg glæder mig til at snakke med jer.

Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Lad os tage en uforpligtende snak

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.