Sælg nemt
gennem Miinto
og nå ud til hele Norden

Vi har gjort det nemt at sælge gennem Miinto.
Salecto integrerer dine produkter gennem et produktfeed, som leveres til Miinto, hvorefter Miinto let kan implementere dine produkter.

Fokus på vækst
Trygt og sikkert
Personlig support

Hvad er Miinto?

Miinto er en online modeplatform bestående af 900+ butikker, som giver fysiske butikker og webshops muligheden for at sælge varer via deres platform. De agerer som mellemmand, og det betyder, at selvom varen købes på miinto.dk, er det den enkelte fysiske butik eller webshop, der leverer varen. Miinto tjener deres penge ved at få en procentdel af salget i provision.

Let integration til populære 3. parter

Uanset om det hedder Miinto eller Amazon, hjælper Salecto dig med en let integration til en lang række markedspladser. I din Salecto-webshop implementerer vi 3. partsmoduler, så du let kan sælge dine varer på nogle af de største markedspladser.

Ofte stillede spørgsmål

  • Et produktfeed indeholder alle produktdata, som er nødvendige for Miinto for at kunne oprette dine produkter eller matche dem til eksisterende produkter inkl. billeder, priser, beskrivelser, størrelser osv.

  • Produktfeedet opdateres en gang i døgnet, så prisændringer, lagerændringer etc. sendes til Miinto, som opdaterer produktdata, så de fremstår korrekt.

  • Ifølge Miinto omsætter en butik på Miinto i gennemsnit for 519.000 kr. om året via Miintos platform. Her et eksempel på en Salecto-kunde, som sælger via Miinto.dk, som har deres egen landing page for netop deres forretning og deres produkter.

Er det tid til at prøve en
Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100% uforpligtende.

Trygt og sikkert
Personlig Support
Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.