Webshop til tøj & mode

I Salecto ved vi lige præcis, hvad det kræver at drive en succesfuld, online tøjbutik. Webshoppen skal understøtte modens luner, hvor nye styles og trends til hver sæson er en fast del af hverdagen.

Gennemsnitlig opstartspris

62.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

2.861 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Hurtig og intuitiv produktoprettelse til en omskiftelig modebranche

Når vi producerer webshops til tøj- & modebranchen, har vi et særligt fokus på æstetisk design, hurtig produktoprettelse samt en solid integration af POS-system. På den måde sikrer vi, at platformen understøtter branchen bedst muligt.

Salecto-platformen er som skabt til den visuelle modebranchen. Ift. design er det vigtigt, at shoppen også konverterer. Derfor bruger vi vores erfaring til at placere de rette elementer de korrekte steder, når det kommer til produkt- og kategorivisning ift. farver og størrelser.

Modebranchen udvikler sig hurtigt, så det giver naturligt en stor udskiftning i produktkataloget. Derfor er det vigtigt med en platform med en hurtig og intuitiv produktoprettelse. Hurtig og nem oprettelse af produkter og dens varianter er standard i Salecto-platformen.

Mange mode-webshops har ofte også en fysisk butik. I disse tilfælde er det nødvendigt, at kassesystemet (POS) synkroniserer med webshoppen, så priser, rabatter og lagertal altid er opdateret. I Salecto har du muligheden for nemt at integrere en lang række POS-systemer til webshoppen via Salectos API.

Med andre ord: Salectos webshopløsning omfavner dem, som ønsker en æstetisk flot, konverteringsoptimeret webshop, der også er brugervenlig både ift. oprettelse af produkter og integration af POS-systemer.

Hvad indeholder opstartsprisen?

Gennemsnitlig opstartspris: 62.254,00 kr.

Ofte kan det virke helt uoverskueligt at gennemskue, hvad prisen på en webshop indeholder. I Salecto ønsker vi at være transparente i vores priser, fordi vi tror på, at et godt samarbejde bygger på gensidig respekt, og derigennem at aftaler skal overholdes af alle parter. Derfor har vi lavet denne oversigt, så du ved lige præcis, hvordan dine penge bliver brugt.

Planlægning
Hos Salecto får du tilknyttet en personlig onboarder. De tager dig i hånden og forventningsafstemmer mellem dine drømme, og hvad der kan lade sig gøre på platformen.
Design
Hos Salecto er vi eksperter i at designe webshops. Med udgangspunkt i din visuelle identitet hjælper vi dig med at skabe et unikt design for din webshop.
Udvikling
En stor del af prisen går til udvikling. Vi vil nemlig gerne gøre tingene rigtigt første gang og gøre projektet så transparent og effektivt som overhovedet muligt.
Projektstyring & implementering
Din Onboarding Specialist er med dig under hele projektet. På den måde sikrer vi et personligt, trygt og sikkert forløb, der kører så effektivt som muligt fra start til slut.

Hvad indeholder den månedlige ydelse?

Gennemsnitlig månedlig ydelse: 2.861,00 kr.

Magento 2-webshop
Den månedlige ydelse i Salecto starter fra 1.799 kr. og består først og fremmest af vores Salecto-webshop. En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler, der nemt integrerer lager, kassesystem, betalingsløsning og meget mere.
Pris pr. mdr
1.799,00 kr.
Ekstra moduler
Hos Salecto kan du udvide din shop med et hav af moduler, og dermed få en webshop, der lever op til dine ønsker og behov. Vi ser typisk, at en webshop til B2B benytter sig af moduler som Avancerede Produktfeeds, Produkt-etiketter, Udvidet Søgemodul og PDF-tilpasning, samt ofte et ekstra storeview.
Pris pr. md.
1062,00 kr.

Populære, ekstra tilkøb

Vækstpartner

Vækstpartner-programmet er for dig, der har ambitioner for mere. Med Salectos Vækstpartner-program får du 100 % upartisk og kompetent sparring, der udvikler både dig og din webshop. Sammen laver vi en kampagneplan, der giver dig et meget bedre overblik og en strategisk fordel. På den måde sikrer vi, at du aldrig er i tvivl om næste skridt i din e-commercerejse.

Salecto Pay

Salecto Pay er vores bud på en tryg og moderne betalingsløsning med samme gode support, som du kender fra din Salecto-webshop. Det er for dig, der foretrækker at kunne spare tid og få svar hos dem, der kender din webshop-løsning.

Implementering af Sleeknote popups

Få implementeret Sleeknote på din webshop og bliv introduceret til hvordan du bedst indhenter nyhedsbrevslæsere via din webshop.

Intro til E-mail marketing & Klaviyo

Kom godt i gang med E-mail marketing med Klaviyo, markedets bedste ecommerce marketing automation platform.

Gennemgang af Google Analytics

Få gennemgået og kontrolleret din Google Analytics opsætning, så vi kan sikre at du får mest muligt ud af din data.

Er det tid til at prøve en Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden, og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100 % uforpligtende.

Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.