Webshop til bolig & indretning

Hvordan kombinerer man webshop og showroom? Når vi bygger webshops til bolig & indretning, forsøger vi at skabe en webshop, der både er et udstillingsvindue for dine varer og et sted, der på én og samme tid inspirerer og skaber salg.

Gennemsnitlig opstartspris

69.254 kr.

Fra 45.000,00 kr.

Gennemsnitlig månedlig ydelse

3.161 kr.

Fra 1.799,00 kr.

Den perfekte kombination af showroom og webshop

Størstedelen af vores bolig & indretnings-kunder har en fysisk butik, som er deres primære kilde til salg. Dog har branchen ændret sig, hvor online tilstedeværelse betyder mere og mere. Her står man som butiksejer og skal vælge mellem at have et online showroom eller en webshop, der kan drive et sekundært salg.

Hvorfor ikke gøre begge dele? I Salecto har vi skabt den perfekte platform, der gør det muligt at ramme sweet spottet mellem webshop og showroom, der er afgørende, når man er i bolig- & indretnings-branchen.

Dette sweet spot findes i opbygningen og designet af webshoppen. Det betyder, at vi i praksis layouter webshoppen, så den ligner et showroom, men indtænker også købsrejsen, så webshoppen konverterer.

Med en Salectos webshop kan du inspirere dine kunder til at komme ned i din butik, hvor de, i sidste ende, måske beslutter sig for at købe produktet online, når de har haft lidt betænkningstid.

Hvad indeholder opstartsprisen?

Gennemsnitlig opstartspris: 69.254,00 kr.

Ofte kan det virke helt uoverskueligt at gennemskue, hvad prisen på en webshop indeholder. I Salecto ønsker vi at være transparente i vores priser, fordi vi tror på, at et godt samarbejde bygger på gensidig respekt, og derigennem at aftaler skal overholdes af alle parter. Derfor har vi lavet denne oversigt, så du ved lige præcis, hvordan dine penge bliver brugt.

Planlægning
Hos Salecto får du tilknyttet en personlig onboarder. De tager dig i hånden og forventningsafstemmer mellem dine drømme, og hvad der kan lade sig gøre på platformen.
Design
Hos Salecto er vi eksperter i at designe webshops. Med udgangspunkt i din visuelle identitet hjælper vi dig med at skabe et unikt design for din webshop.
Udvikling
En stor del af prisen går til udvikling. Vi vil nemlig gerne gøre tingene rigtigt første gang og gøre projektet så transparent og effektivt som overhovedet muligt.
Projektstyring & implementering
Din Onboarding Specialist er med dig under hele projektet. På den måde sikrer vi et personligt, trygt og sikkert forløb, der kører så effektivt som muligt fra start til slut.

Hvad indeholder den månedlige ydelse?

Gennemsnitlig månedlig ydelse: 3.161,00 kr. 

Magento 2-webshop
Den månedlige ydelse i Salecto starter fra 1.799 kr. og består først og fremmest af vores Salecto-webshop. En Salecto-webshop er en opgraderet version af en Magento 2-webshop. Du får et meget bedre SEO-fundament og unikke Salecto-moduler, der nemt integrerer lager, kassesystem, betalingsløsning og meget mere.
Pris pr. mdr
1.799,00 kr.
Ekstra moduler
Hos Salecto kan du udvide din shop med et hav af moduler, og dermed få en webshop, der lever op til dine ønsker og behov. Vi ser typisk, at en webshop til bolig & indretning benytter sig af moduler som Avancerede Produktfeeds, Produkt-etiketter, Gavekort og Blog samt integrationerne Postnord & GLS.
Pris pr. md
1.362,00 kr.

Populære, ekstra tilkøb

Vækstpartner

Vækstpartner-programmet er for dig, der har ambitioner for mere. Med Salectos Vækstpartner-program får du 100 % upartisk og kompetent sparring, der udvikler både dig og din webshop. Sammen laver vi en kampagneplan, der giver dig et meget bedre overblik og en strategisk fordel. På den måde sikrer vi, at du aldrig er i tvivl om næste skridt i din e-commercerejse.

Salecto Pay

Salecto Pay er vores bud på en tryg og moderne betalingsløsning med samme gode support, som du kender fra din Salecto-webshop. Det er for dig, der foretrækker at kunne spare tid og få svar hos dem, der kender din webshop-løsning.

Implementering af Sleeknote popups

Få implementeret Sleeknote på din webshop og bliv introduceret til hvordan du bedst indhenter nyhedsbrevslæsere via din webshop.

Intro til E-mail marketing & Klaviyo

Kom godt i gang med E-mail marketing med Klaviyo, markedets bedste ecommerce marketing automation platform.

Gennemgang af Google Analytics

Få gennemgået og kontrolleret din Google Analytics opsætning, så vi kan sikre at du får mest muligt ud af din data.

Er det tid til at prøve en Salecto-webshop gratis?

Jeg håber, du er blevet mere nysgerrig på Salecto.
Grib muligheden, og bestil en webshop-demo.
En demo hos os er 100 % uforpligtende.

Allan Andersen
Head of Sales, Team Lead, Partner

    Bestil en gratis Salecto demo her.

    Kunne du tænke dig at høre mere om en Salecto løsning, kan du tilmelde dig lige her. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang.