Black Friday

Vi har samlet en masse brugbare supportvideoer, tips, tricks & en praktisk tjekliste til dig. Vi vil gerne hjælpe dig med at blive klar til de store udsalg henover efteråret 2021. Det gælder både Halloween, Black Friday, Cyber Monday, julen osv. Du kan altid ringe ind til vores support, som du plejer, men her har du alt det gode samlet lige, når det passer dig.

Videoguides

Se videoguides her for både Magento 1 og Magento 2. Vi har samlet dem, vi oftest får efterspørgsler på, op til de store udsalg. Se videoguides for Salecto 1 og Salecto 2 her.

Praktisk tjekliste

Når du skal forberede dig på Black Friday eller andre lignende store udsalg, er der en række ting, du bør have styr på. Vi har samlet en liste til dig, som du kan sætte flueben ved.

Salecto tiltag

Læs her, hvad vi bl.a. gør til Black Friday, og hvilke muligheder du har for videreudvikling af din webshop i forbindelse med sæsonens udsalgsfester.

Moduler & tilkøb

Se vores tilkøb og moduler her. Uanset hvilke udsalg, du står overfor, kan du have behov for at udvide din webshop med nogle nye funktioner. Bare rolig, mulighederne er mange.