Hold styr på opgaver med Trello

Skrevet af Michael Jørgensen
Udgivet
Længde
2 min.

Nogle gange er der bare for mange opgaver til at holde styr på dem i hovedet eller på post it-sedler. Og har du ikke et overblik over de mange opgaver, kan det betyde opgaver, der hele tiden bliver udskudt eller i værste fald glemt. Derfor kan det være rart at få lidt struktur på opgaverne, og få skrevet dem ned i et smart system. Slut med glemte opgaver og en stresset tilstand over de mange opgaver, du skal nå.

Trello er et godt værktøj til at skrive dine opgaver ned og visualisere dem på en smart måde, så det hele ikke føles uoverskueligt og overvældende. Trello gør det nemmere for dig holde styr på alle opgaver, så deadlinen for dem overholdes.

Hvorfor Trello?

Trello er et af de nemmeste og mest simple projektstyrings- og organiseringsværktøjer, der findes. Det er intuitivt for alle at bruge, og så er det godt til at visualisere et projekts eller lignende forløb. Værktøjet består nemlig grundlæggende af boards (= projekter), lists (= kategorier) og cards (= opgaver). Det betyder, at du for det første opretter et board, når du skal i gang med et nyt projekt. For det andet opretter flere lists, så du kan holde styr på projektets forskellige faser og opgaver. Og for det tredje opretter cards, som svarer til de arbejdsopgaver, der skal laves for at projektet kan komme i mål.

Derudover kan Trello bruges til alt lige fra arbejdsopgaver til din private to do-liste for dagen. Her er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser, for Trello kan bruges til ethvert projekt uanset størrelse og professionelt såvel som privat.

Hvad skal det koste?

For at kunne bruge Trello, skal du oprette en konto, der som udgangspunkt er gratis. I den gratis version kan du bl.a. oprette op til 10 boards og have et ubegrænset antal cards. Gratisudgaven er altså helt fin til små virksomheder og projekter. Har du behov for det, kan du selvfølgelig altid opgradere til den betalte version. Her har Trello 3 forskellige pakker, der spænder mellem ca. 40-125 kr. om måneden. Med hver pakke følger der selvfølgelig flere funktioner med, men for mange kan den gratis udgave af Trello sagtens klare skærerne.

Du kan selv prøve at lege med Trello her: trello.com

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Michael Jørgensen
Head Of Production, Team Lead, Partner