Lav personlige pop-ups med Sleeknote, der engagerer dine besøgende

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
2 min.

Vi kender alle de bokse, der popper op på vores skærm fra tid til anden, når vi besøger en hjemmeside eller webshop. Dem der enten fortæller os, at vi kan tilmelde os et nyhedsbrev og få en række gode fordele, eller forsøger at få os et andet sted hen på webshoppen eller websitet.

Og selvom mange synes, de kan være irriterende, så virker pop-ups faktisk. Ret godt. Det er nemlig et virkelig godt værktøj til at skaffe leads, hvis du er ude efter for alvor at sætte gang i en seriøs omgang leadgenerering.

Dog skal det selvfølgelig gøres på den rigtige måde. De skal times rigtigt, designes flot og have et klart budskab. Og det kan være lettere sagt end gjort. Men bruger du Sleeknote, bliver det meget nemmere for dig at arbejde med pop-ups.

Hvorfor Sleeknote?

Sleeknote er et af de bedste værktøjer på markedet til at kreere pop-ups. Og du kan bruge dem til mange forskellige formål, hvor det ikke kun handler om at indsamle e-mails og få udvidet din mailliste. Fx at gøre besøgende opmærksomme på, at du har fået nye varer eller kører et særtilbud på en specifik varegruppe.

Særligt ift. nyhedsbrevstilmeldinger vil de fleste, der bruger Sleeknote, opleve en markant stigning. Og det betyder jo en større mulighed for eksponering for flere.

Derudover er Sleeknote nemt at integrere, kan sættes op med en lang række forskellige mailsystemer, som fx MailChimp og ? og nemt, og så kan du målrette pop-ups til forskellige typer besøgende, som førstegangsbesøgende og andengangskøbere. Og så er Sleeknote et nemt værktøj at designe dine pop-ups i – også selvom du ikke selv er designer.

Hvad skal det koste?

Sleeknote er en betalt løsning. Dog kan du få en 7-dages gratis prøveperiode, hvor du derefter overgår til den betalte version. Der findes forskellige 5 forskellige pakker: Lite, Basic, Plus, Pro og Premium. De varierer selvfølgelig i pris og funktioner. Jo højere pris, jo flere funktioner får du adgang til. Den billigste pakke koster 365 kr. om måneden, hvis du vælger årlig fakturering. Deres dyreste pakker koster 2750 kr. ved årlig fakturering. Du kan selvfølgelig også vælge månedlig fakturering, så bliver prisen dog blog dyrere pr. måned.

Du kan selv prøve at lege med Sleeknote her:

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management, Team Lead