Send personlige videohilsner med Bonjoro

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
2 min.

E-mails er i fare for at blive kedelige, hvis du bare plastrer dem til med tonvis af tekst og billeder. Intet skiller sig ud, og dermed er der også fare for at noget bliver glemt, fordi modtagerne ikke gider at bruge tid på noget, som er kedeligt. Derfor skal du finde en anden måde at skille dig ud på i dine e-mails, der gør dem spændende igen. Men hvordan gør du så lige det?

Du kan bruge Bonjoro til at optage og sende personlige videohilsner til alle på din mailiste. Det hjælper dig med at adskille dig fra dine konkurrenter og skabe en bedre relation til dine modtagere.

Hvorfor Bonjoro?

Bonjoro er et værktøj, der har rigtig mange funktioner, når det kommer til at bruge videoer i din e-mailmarketing. Der findes fx et stort udvalg af skabeloner, du kan bruge, som sparer dig for en masse tid og energi, når du skal i gang med at lave videocontent. Du kan nemt tilføje en CTA-knap i dine videoer, som opfordrer modtageren til at gøre det, du vil have dem til, og så fastholder det modtagernes interesse. Derudover kan du oversætte dine videobeskeder til mere end 20 forskellige sprog, hvis du fx opererer i flere forskellige lande.

Foruden at det er nemt at udarbejde videocontent, kan du også bruge Bonjoro til, at dine modtagere kan svare tilbage på dine videoer. Det gør hele processen interaktiv og kan være med at til aktivere og engagere dine modtagere. Desuden har Bonjoro et integreret salgs- og marketingværktøj direkte i platformen, som gør, at du kan opnå større indsigt i, hvordan din e-mails påvirker din omsætning.

Alt i alt er Bonjoro overordnet set et godt værktøj til at udarbejde videocontent til dine e-mails, der kan pifte den klassiske e-mail op og får dig til at skille dig ud fra dine konkurrenter.

Hvad skal det koste?

Du kan bruge Bonjoro gratis, men vil du have adgang til flere funktioner, må du til lommerne og betale for det. Derudover kan du vælge at bruge Bonjoro som team eller enkeltperson. Prisen afhænger derfor både af, hvilken pakke og funktioner du ønsker at have adgang til, men også antallet af brugere. Pro-pakken koster fx ca. 420 kr. pr. måned for et team med op til 5 brugere, mens samme pakke koster ca. 230 kr. pr. måned for en enkeltperson.

I den gratis pakke har du fx adgang til 50 videoer pr. måned både som team og enkeltperson. Så kan du klare dig med det, er der ingen grund til at opgradere til den betalte version.

Du kan selv prøve at lege med Bonjoro her: https://www.bonjoro.com/

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management, Team Lead