Foretag skærmoptagelser og tag skærmbilleder med Awesome Screenshot

Skrevet af Marca Kirstejn Haubo Kogstad
Udgivet
Længde
2 min.

Vil du dele din skærm til fx at rapportere tekniske problemer eller udarbejde produkt-demoer eller -vejledninger, skal du have fat i et værktøj, der gør det nemt for dig at gøre netop det, så det ikke går hen og bliver et irritationsmoment, når du skal i gang med det.

Det kan du bruge Awesom Screenshot til, som er et værktøj, der både kan optage og tage billeder af din skærm. Det er nemt at bruge samt tilføje til din foretrukne browser.

Hvorfor Awesome Screenshot?

Du skal bruge Awesome Screenshot, fordi det er det bedste værktøj til skærmoptagelse samt skærmbilleder, der findes. Det er nemt at optage både skærm og kamera, og så kan du nemt tegne og markere under optagelsen.

Det samme gør sig gældende for skærmbilleder. Nemt at tage med bare ét klik, og så kan du kommentere og sløre elementer på billederne samtidigt.

Derudover er det heller intet besvær at gemme optagelser og billeder ned på din computer eller dele dem med andre.

Hvad skal det koste?

Du kan sagtens bruge Awesome Screenshot gratis og stadig få et hav af funktioner med. Fx op til 100 skærmbilleder og 20 optagelser pr. måned. Hvis du gerne vil have ubegrænset antal billeder og videoer, bedre opløsning samt integrationer til bl.a. Slack og Trello, skal du opgradere til en betalt løsning.

Der findes to pakker, Basic og Professional, til henholdsvis 38 og 45 kr. pr. måned, hvis disse faktureres årligt. Prisen bliver lidt dyrere, hvis du vælger en månedlig fakturering.

Du kan selv prøve at lege med Awesome Screenshot her: www.awesomescreenshot.com

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Marca Kirstejn Haubo Kogstad
Growth Success Manager