Få inspiration til SoMe-content med Days Of The Year

Skrevet af Steffen Duelund
Udgivet
Længde
2 min.

Du kender sikkert til det her scenarie alt for godt. Du har sat dig for at finde på de gode idéer til SoMe-content. Du sætter dig ved computeren og skal i gang med at skrive, men fingrene når kun til over tasterne, før de stopper. Du vrider hjernen for idéer, men intet dukker op i tankerne. Og hvad gør du så? Du skal kende til et værktøj, der kan hjælpe dig i gang og inspirere dig til at få lavet de gode SoMe-opslag – særligt når idégenereringen er lidt sløv.

Hjemmesiden Days Of The Year er helt bestemt et bogmærke værd i din browser. De har nemlig samlet både alment kendte og sjove mærkedage i en kalender. Hver dag er en der en ny mærkedag, oftest også flere, man kan fejre. Der bør derfor altid være en mærkedag, der passer til det, du skal bruge, eller som sætter gang i idéerne.

Hvorfor Days Of The Year?

Days Of The Year er et genialt værktøj at have gemt i sin bogmærkelinje, hvis du føler dig uinspireret, når du skal i gang med at udarbejde SoMe-cotent. Særligt hvis du planlægger opslag i god tid, kan det være rart at vide, hvilke mærkedage der fejres på specifikke dage, så du kan være på forkant. Desuden har Days Of The Year samlet mange mærkedage fra rundt omkring i verdenen. Du er derfor ikke begrænset til kun til de mærkedage, der er i Danmark.

Days Of The Year kan give dig inspiration til anledninger, som du fx kan bruge til at lave opslag på sociale medier eller give en rabatkode ifm. mærkedagen til dine abonnenter på dit nyhedsbrev. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvad skal det koste?

Days Of The Year er helt gratis at bruge, og du kan bruge den lige så meget, du vil. Så du skal egentlig bare finde hjemmesiden og gå i gang med at bruge den. Du kan dog oprette en bruger, hvor du får adgang til nogle ekstra funktioner, fx sætte påmindelser, så du ikke glemmer en mærkedage, og personlige anbefalinger til mærkedage. At oprette en bruger er også helt gratis, så der kommer altså ingen overraskelser med opkrævninger.

Du kan selv prøve at lege med Days Of The Year her: https://www.daysoftheyear.com/

Tak for interessen.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Hvis du vil vide mere omkring emnet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Steffen Duelund
Head Of Growth Success Management, Team Lead